Alen in Sebastijan - OŠ Preserje pri Radomljah

Naša vizija je z dobrimi odnosi do uspeha, naš slogan pa Z roko v roki nikoli nisi sam. Leta 2007 je bila naša šola razglašena za Glasserjevo kakovostno šolo.

Mercator MaliSef LahkoGlasujete Banner 770x500px

Kakovost se odraža na številnih ravneh, od spremljanje učenčevega napredka, do pouka, ki stremi k polni usposobljenosti, in raznolikega kulturnega, športnega in drugih udejstvovanj, če naštejemo le nekatere. Na šoli si učitelji in mentorji prizadevamo učence kulturno izobraziti, jih podučiti in jim ponuditi dragoceno življenjsko izkušnjo na številnih področjih.

Rezultat naših prizadevanj so številne prireditve, proslave, okrogle mize, predavanja, razstave in kuharija, ki učence povezujejo, izobražujejo in širijo njihova obzorja. Velik poudarek dajemo novim oblikam in metodam izobraževanja in povezovanja. Stremimo k temu, da vse, kar počnemo, povežemo z vsakdanjim življenjem in bogatenjem duha vsakega učenca.

Glavni pobudniki vsega tega so učenci, ki s številnimi idejami sooblikujejo različne dejavnosti, ter so s svojo zavzetostjo nepogrešljivi člen v verigi ustvarjanja. Veselijo se in z navdušenjem spremljajo in sprejemajo vsak nov dogodek, prireditev, predstavo, okroglo mizo ali tabor, šolo v naravi, ekskurzijo, interesne dejavnosti ali neformalna druženja.

Sole 750x500 preserje radomlje

Alen in Sebastijan, sta kuharska mojstra, ki bosta zastopala našo šolo! Bravo fanta, držimo pesti!

Za kaj boste namenili sredstva, če zmaga vaša šola?

Zmago bi vnovčili za modernizacijo gospodinjske učilnice. V decembrskem času namreč večina učencev (na šoli nas je skoraj 830) peče piškote, zato bi nam novi gospodinjski aparati in pečice prišle še kako zelo prav. Prav tako gospodinjsko učilnico uporabljajo učenci, kadar na šoli prespijo, da si skuhajo večerjo.

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se