Domen in Izidor - OŠ Planina pri Sevnici

Zapis je del projekta: Mali šef.

Nastanek in razvoj šolstva nedvomno zavzema prav posebno mesto v slovenski zgodovini, zato smo v naši OŠ Planina pri Sevnici še posebej ponosni na 200 let šolstva v naši občini.

LOGO 324x324

Ponosni smo na zgodovino, z začrtano vizijo in z veseljem pa zremo v prihodnost! Z roko v roki želimo v odprti šoli pomagati učencem poiskati pot do kakovostnega in uporabnega znanja ter okrepiti človeške vrednote in slediti napredku na področju izobraževanja in znanosti.

Na šoli sodelujemo v kar nekaj projektih - Mreža zdravih šol, Varna mobilnost ter številni manjši. Zelo smo aktivni na kulturnem področju. Imamo dva uspešna pevska zbora – OPZ in MPZ, gledališko skupino, vsako leto organiziramo likovno kolonijo, ki se je udeleži preko 100 učencev iz različnih šol. Letos nas čaka še mednarodno sodelovanje s šolami iz Španije, Italije, Grčije in Velike Britanije, s katerimi smo povezani v projektu Erasmus+.

Načrtujemo tudi potovanja v te države, kar je zagotovo dodatna motivacija za učenje tujih jezikov.

Sole 750x500 planina sevnica

Domen in Izidor si bosta nadela predpasnike v imenu naše šole. Veselimo se njunih mojstrovin!

Za kaj boste namenili sredstva, če zmaga vaša šola?

Sredstva bi porabili za izdelavo varnega prostora, kamor bi se lahko zatekli učenci z vedenjskimi težavami, ko bi potrebovali nekaj trenutkov zase!

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Želite več vsebin? Prijavite se na naše e-novice.

Prijavite se