Domen in Izidor - OŠ Planina pri Sevnici

Nastanek in razvoj šolstva nedvomno zavzema prav posebno mesto v slovenski zgodovini, zato smo v naši OŠ Planina pri Sevnici še posebej ponosni na 200 let šolstva v naši občini.

banner MaliSef 770x500px

Ponosni smo na zgodovino, z začrtano vizijo in z veseljem pa zremo v prihodnost! Z roko v roki želimo v odprti šoli pomagati učencem poiskati pot do kakovostnega in uporabnega znanja ter okrepiti človeške vrednote in slediti napredku na področju izobraževanja in znanosti.

Na šoli sodelujemo v kar nekaj projektih - Mreža zdravih šol, Varna mobilnost ter številni manjši. Zelo smo aktivni na kulturnem področju. Imamo dva uspešna pevska zbora – OPZ in MPZ, gledališko skupino, vsako leto organiziramo likovno kolonijo, ki se je udeleži preko 100 učencev iz različnih šol. Letos nas čaka še mednarodno sodelovanje s šolami iz Španije, Italije, Grčije in Velike Britanije, s katerimi smo povezani v projektu Erasmus+.

Načrtujemo tudi potovanja v te države, kar je zagotovo dodatna motivacija za učenje tujih jezikov.

Sole 750x500 planina sevnica

Domen in Izidor si bosta nadela predpasnike v imenu naše šole. Veselimo se njunih mojstrovin!

Za kaj boste namenili sredstva, če zmaga vaša šola?

Sredstva bi porabili za izdelavo varnega prostora, kamor bi se lahko zatekli učenci z vedenjskimi težavami, ko bi potrebovali nekaj trenutkov zase!

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se