Staša in Stella - OŠ Miklavž na Dravskem polju

Ob glavni prometnici Šentilj-Gruškovje stoji osnovna šola Miklavž na Dravskem polju.

banner MaliSef 770x500px

Tako kot na vseh šolah se tudi pri nas trudimo, da bi bili čim boljši, uspešnejši, da bi otroci radi hodili v šolo in da bi bilo njihovo znanje kot skala, na kateri lahko gradijo trdno in uspešno življenjsko pot. Da nam to uspeva, dokazujejo naši učenci, ki so uspešni pri raziskovalnih nalogah in prihajajo iz različnih tekmovanj iz znanja in športa z zlatimi in srebrnimi priznanji in kolajnami.

Svoje uspehe nizajo tako v Sloveniji, kot tudi v tujini - svoje odlično znanje tujega jezika letno pokažejo na tekmovanju nemške televizije ZDF v oddaji »1, 2 oder 3«. Da se dober glas sliši daleč, dokazujejo tudi učenci mladinskega pevskega zbora, ki so vabljeni na božične koncerte v Salzburg in Gradec v Avstriji. Prepevali so namreč v salzburški katedrali. V okviru projekta Erasmus+ so naši učenci predstavljali slovensko kulturno dediščino, na srečanju partnerskih držav v Serónu v Španiji.

Sole 750x500 miklavz

Staša in Stella, verjamemo, da vama bo šlo odlično!

Za kaj boste namenili sredstva, če zmaga vaša šola?

Učenci imajo veliko zanimanje za kuhanje, saj lahko pokažejo svoje spretnosti in inovativnost tudi na drugačen način, zato bi denar namenili izgradnji letne kuhinje v atriju šole. Posodobili bi gospodinjsko kuhinjo in obnovili nekatere njene dele.

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj