Ana in Martina - OŠ Mengeš

Ob športnem parku, ob vznožju gozdnate Gobavice, obdana z zelenimi površinami, se s čudovitim okoljem ponaša ena večjih osnovnih šol v Sloveniji - OŠ Mengeš.

banner MaliSef 770x500px

Na šoli se trudimo, da učenci pridobijo vsa najpomembnejša za življenje koristna znanja, zato poleg obveznega programa organiziramo vrsto dodatnih programov z najrazličnejših področij.

Učenci se udeležujejo številnih tekmovanj s področja znanja in športa, na katerih dosegajo prvovrstne rezultate. Na šoli imamo kar nekaj uspešnih športnikov in glasbenikov. Poleg znanja nam je pomembno, da so naši učenci čim bolj ustvarjalni, samostojni, odgovorni in empatični.

To so vrednote, ki jih zelo cenimo in so del našega bistva. Zato se večkrat vključujejo v različne dejavnosti, ki spodbujajo razmišljanje o odnosih v družbi, skrbi za sočloveka in dobrodelnosti.

Sole 750x500 menges

Ana in Martina sta naši tekmovalki, za kateri bomo na vso moč stiskali pesti!

Za kaj boste namenili sredstva, če zmaga vaša šola?

Naši učenci bi del sredstev porabili za šolo v naravi, del sredstev pa bi namenili v šolski sklad, za učence, ki potrebujejo finančno pomoč, da se lahko udeležijo šole v naravi.

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj