Mistral in Val - OŠ Gustava Šiliha Velenje

Osnovna šola, ki nosi ime po velenjskem rojaku, mladinskem pisatelju in pedagogu Gustavu Šilihu, stoji v prelepem naravnem okolju v najožjem mestnem središču, kar ji daje prav poseben čar.

banner MaliSef 770x500px

Osnovno vodilo naša šole je skrb za kakovostno vzgojno izobraževalno delo in optimalni razvoj posameznika. Na fasadi šole je napis »Rastemo« , verjamem, da se to v naši šoli čuti, šola je polna svetlobe in mladostne energije.

Da smo pri svojem delu zelo uspešni izkazujejo naši dosežki in najvišje priznanje na področju šolstva, priznanje Blaža Kumerdeja za leto 2017. V nominaciji za priznanje je med drugim zapisano: „Osnovna šola Gustava Šiliha Velenje je inovativna in ustvarjalna šola, ki omogoča učencem razvijanje kompetenc za 21. stoletje in učiteljem profesionalno učenje.„ Na to priznanje smo zelo ponosni, vseeno pa ne počivamo na lovorikah, temveč se ves čas trudimo k še bolj kakovostnemu delu.

Smo EKO šola, Kulturna šola, smo v Erazmus+ projektu, zelo uspešni smo v uvajanju Kakovosti v vzgojno izobraževalno delo, smo Zdrava šola, vključeni smo v vrsto projektov doma in v tujini. Naši dosežki so bili opaženi s strani mnogih institucij, ki so nam dodelile vrsto priznaj.

Sole 750x500 velenje

Mistral in Val sta kuharska mojstra, ki bosta zastopala našo šolo! Ponosni smo na vaju!

Za kaj boste namenili sredstva, če zmaga vaša šola?

Tudi učenci se zavedajo, kako pomemba sta rast in razvoj. Sredstva bi namenili za izgradnjo plitkejšega bazena v ograjenem igrišču, ki bi ga uporabili za izvajanje poskusov.

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj