Naja in Sara - OŠ Anton Ukmar Koper

Šola, ki v štiridesetih letih obstoja združuje kakovost, inovativnost in prijaznost, se ponaša z idilično podobo, čudovitim pogledom na morje in izjemno športno infrastrukturo.

banner MaliSef 770x500px

Zaradi barve strehe, radi rečemo, da smo šola pod modro streho. Prizadevamo si k celostni obravnavi posameznika, ki se bo razvil v odgovorno osebnost z jasno zastavljenimi lastnimi cilji.

V zadnjem času nadgrajujemo sodelovanje z lokalnim okoljem, saj menimo, da je šola prostor, ki združuje tudi izven pouka. Zavedamo se problematike zastarele dinamike poučevanja, ki zahteva pretirano statičnost učencev. Kakovost dela zagotavljamo s kritično implementacijo modernih učnih in didaktičnih metod s ciljem optimalnega razvoja učenčevih kompetenc in sposobnosti.

Sole 750x500 anton ukmar

Naja in Sara sta učenki, ki bosta zastopali našo šolo. Le pogumno, odlični sta!

Za kaj boste namenili sredstva, če zmaga vaša šola?

Z uvajanjem novih oblik pouka se v učilnicah soočamo s prostorsko stisko. Ovira nas pohištvo, neprimerna oblika učilnic, akustika…Sredstva bomo namenili za sodobno glasbeno učilnico, ki bo namenjena lažji uporabi otrokom prijaznih učnih pristopov. Pouk glasbe, ki se bo izvajal brez miz in stolov. Učenci bodo imeli za kratka obdobja sedenja na voljo premakljive tabureje ali vreče za sedenje. Želimo si prostora, ki bi obogatil našo šolo in nam prinesel dodano vrednost pri izzivih poučevanja.

720x360 banner mali sef glasovanje

Šole potrebujejo vaš glas!

Z nakupom izdelkov z oznako Moje znamke in oznako Mali šef glasujte za šolo svojega favorita in jim pomagajte do uresničitve šolskih projektov.

Glasuj in podpri!

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj