Mali šef izziv

Bodoči mali šefi - kuhajte, sodelujte in zmagajte!

 Za vas smo pripravili Mali šef IZZIV, v katerem lahko sodelujete vsi otroci od 8. do 15. leta starosti.

Kako? Poglejte si oddajo Mali šef IZZIV, ki jo najdete na www.Malisef.si, prosite mamo ali očeta, da z vami obiščeta katerokoli trgovino Mercator, kjer kupite sestavine za predstavljeno jed.

Doma ustvarite enako jed, kot so jo ustvarili tekmovalci v preteklih oddajah Mali šef v družbi znanih gostov, lahko pa uporabite enake sestavine in iz njih pripravite drugo jed: sladico, predjed ali glavno jed, skratka nekaj odličnega, kar bo navdušilo Jorga, ki bo ocenjeval jedi.

Fotografije vaših jedi naložite v prijavnico TUKAJ.

Če želite, lahko prijavnici dodate tudi video priprave jedi, ni pa to obvezno.

Izbrali bomo pet finalistov, od katerih bodo štirje nagrajeni z denarno nagrado Mercatorja v višini 500 EUR, zmagovalec bo pa prejel glavno nagrado v višini 1000 EUR in možnost sodelovanja v novi sezoni kuharske oddaje Mali šef Slovenije.


Zavihajte rokave, Jorgu se že cedijo sline!

Sodeluj v IZZIVU!

Več

Tedenski recepti

Zavihajte rokave in odhitite v svojo domačo kuhinjo ter poustvarite jed oziroma pripravite svojo različico jedi iz izbrane oddaje s pomočjo video receptov, do katerih enostavno dostopate s klikom na recepte spodaj.

Poslikajte in snemajte se pri kuhanju ter izpolnite prijavnico. Večkrat ko se boste prijavili z različnim receptom, večjo možnost boste imeli, da prejmete denarno nagrado, nastopite v zadnji oddaji Mali šef izziv in kuhate z Jorgom Zupanom. Glavni zmagovalec bo poleg denarne nagrade v vrednosti 1000 EUR prejel tudi priložnost za sodelovanje v novi, peti sezoni Mali šef Slovenije

Splošni pogoji za sodelovanje v spletni oddaji Mali šef IZZIV

Več