LCHF kruhek Zdravko

Se izogibate ogljikovim hidratom – in zato tudi Mercatorjevim krušnim policam? Vrnite se – tudi za tiste, ki sledite LCHF dieti imamo odličen kruh.

mercator kruhzdravko324 324

Prednosti LCHF kruhka Zdravka

  • Vir beljakovin za zdrave kosti in mišice
  • Zmanjšana vsebnost ogljikovih hidratov
  • Visoka vsebnost nenasičenih in večkrat nenasičenih maščob
  • Visoka vsebnost prehranskih vlaknin

LCHF kruhek Zdravko je odlična izbira za vse, ki se držijo prehranjevanja po načelu LCHF (low carb, high fat – malo ogljikovih hidratov, veliko maščob). To pomeni, da na jedilniku zmanjšamo ogljikove hidrate (na 10 %), vnašamo pa beljakovine (20%) in večino energije pridobimo iz maščob (70 %).

LCHF kruhek vsebuje kar 55 % manj ogljikovih hidratov kot ostali kruhi Pekarne Grosuplje, saj največji delež v kruhu, kar 38 %, zasedajo semena. Kruhek je narejen brez kvasa in brez dodanih aditivov.

Moke je le toliko, kot jo vsebuje dodano polnozrnato kislo testo. Kruhek se ponaša z visokim deležem enkrat in večkrat nenasičenih maščob, kar pomeni, da z njim uživamo zdrave maščobe.

LCHF kruhek ima kup dobrih lastnosti – je zelo nasiten, zavira občutek lakote in ima več pozitivnih učinkov naše telo.

Sestavine: Semena 38 % (bučna, sončnična, lanena, sezamova, semena oljne kadulje (Salvia hispanica – chia semena), voda, ovseni kosmiči, sojin drobljenec, polnozrnato pirino kislo testo, semena indijskega trpotca, sončnično olje, glukozni sirup, jabolčne vlaknine, ekspandirana pšenica dvozrnica, pražena sojina zrna, sladkor, jedilna sol, ekspandirana kvinoja, rženi slad. Lahko vsebuje sledove mleka.

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj