IZLET TEDNA: Pomurje

Top 5 doživetij, ki jih družina ne sme zamuditi v Pomurju

Expano 2 1
Bukovnisko 6
Pustolovski park Bukovnisko 2
Rakican konji 1
Rakican poni 1

Interaktivni doživljajski park Expano ob Soboškem jezeru z motorik parkom

Doživljajski park Expano vas bo razveselil najprej z interaktivno in tehnološko dovršeno razstavo na temo sveta ob Muri, kjer so veliko pozornosti namenili prav vključevanju najmlajših. Zagotovo pa boste navdušeni tudi nad domišljenim športnim parkom na prostem, ki vključuje veliko otroško igrišče, največji motorik park v regiji ter vodnimi aktivnosti na Soboškem jezeru. Tukaj boste zlahka preživeli cel dan, lahko si sposodite tudi kolesa in se zapeljete do Broda na Muri v Krogu, do Murske Sobote ali Dvorca Rakičan.

Bukovniško jezero in pustolovski park

Če iščete adrenalin in potrebujete malce pozitivne energije, je obisk Bukovniškega jezera, najbolj prepoznavne točka občine Dobrovnik, pravšnji za vas. Adrenalin boste našli v Pustolovskem parku visoko med krošnjami bukovniškega gozda, kjer na vas in vase mulce čaka 5 različnih adrenalinskih prog, mir in blagodejno energijo pa na energetski poti do zdravilnega Vidovega izvira. Na poti boste uživali v tisoč odtenkih zelene, otroci pa se bodo zamotili z iskanjem pravljičnih bitij, ki živijo ob Bukovniškem jezeru.

Pustolovski park Bukovnisko 2 1

Dvorec Rakičan

Na obrobju Murske Sobote vas bo navdušil Dvorec Rakičan, kjer vam kavo postrežejo na terasi s pogledom na konje na eni strani in na srečne otroke na lesenih igralih na drugi strani. Otroci si lahko ogledajo konjušnico in se vključijo v poni urice ali urice jahanja (ob predhodni rezervaciji). Že sam obiska dvorca pa nudi lep izlet v naravo in med živali.

Rakican 2

Razgledni stolp Vinarium

Razgledni stolp Vinarium v Lendavskih goricah nudi ob lepem vremenu čudovit 360° razgled na valovito vinorodno okolico, s pogledom pa lahko sežete kar do štirih pokrajin: Hrvaška, Avstrija, Madžarska in Slovenija.

Vinarium 1

Spuščanje po toboganih v termalnih parkih Term 3000 – Moravske toplice

Ne izpustite kopanja v Termah 3000 – Moravske toplice. Mlajši otroci bodo izkoristili notranji kotiček za najmlajše, večji otroci pa bodo z navdušenjem zdrgnili kopalke na zunanjih in notranjih toboganov.

Terme 3000 2

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se