V M Soseski bomo z vadbenim programom Fit akcija spodbujali gibanje tudi med poletjem. Za vas smo skupaj s Saro Tatalovič, ki je trenerka skupinskih vadb, LesMills inštruktorica in AFP osebna trenerka, pripravili program, ki bo vsak teden vključeval tri funkcionalne treninge.

 

Vsak ponedeljek, sredo in petek boste v M Soseski na Facebook profilu Mercator  lahko obiskovali treninge funkcionalnih vadb, kjer bomo dodobra pretegnili vse mišice. Da naredimo svoje telo čimbolj funkcionalno bodo treningi vključevali različne vaje za moč, gibljivost, okretnost, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilizacijo. Z vnaprej določeno kombinacijo vaj bomo dosegli rezultate, ki učinkovito delujejo pri oblikovanju teles, izgubljanju telesne maščobe in pri vzdrževanju ter pridobivanju mišične mase.

720x440 5
720x440
720x440 2
720x440 4

Športna vadba je primerna za vse – moške in ženske, začetnike in tiste, ki so fizično že bolj pripravljeni, saj bo vsaka vaja imela predstavljeno tako težjo kot lažjo različico.Vaje bodo pripravljene z lastno težo in s pripomočki, ki se najdejo v vsakem gospodinjstvu.

Program bo vključeval tudi intenzivnejše vaje s katerimi bomo dosegli EPOC učinek ali z drugimi besedami afterburn efekt. Ta način treninga povzroči v telesu, da še 38 ur po treningu pospešeno porabljamo energijo. Temu pojavu pravimo EPOC (Excess Post-Exercise Oxygen Consumption) ali prekomerna poraba kisika po treningu. Med tem postopkom se naše telo poskuša čim hitreje vrniti v stanje, ki je bilo pred trenin- gom (običajno ga imenujemo naravno stanje počitka). To vključuje ponovno obnovo energije, regeneracijo mišic in odstranjevanje mlečne kisline – vse to zahteva energijo. EPOC se meri z dodatnim kisikom, ki ga porabimo za opravljanje teh nalog. Večja kot je intenzivnost treninga, večja bo moč EPOC učinka.

Da športno aktivnost še dodatno popestrimo, pa smo s Saro pripravili tudi izzive, kjer boste lahko osvojili mesečno karto za obisk Infinity Gym. Izzive bomo objavljali na Mercator Tik Tok profilu.

Spoznajte Saro

Sara Tatalovičje trenerka skupinskih vadb, LesMills inštruktorica in AFP osebna trenerka,ki se s športom ukvarja že celo življenje. S trenerstvom se aktivno ukvarja že 4 leta in svoje znanje redno nadgrajuje. Vodi tako individualne treninge kot tudi skupinske vadbe v lastnem rekreacijskem centru Infinity Gym. Pravi, da s svojim delom skrbi za zdravje, fizično pripravljenost in dobro počutje ljudi. Sara verjame, da nam šport in redna telesna aktivnost poleg dobrega fizičnega izgleda prinašata tudi veliko pozitivnih učinkov in izboljšata kvaliteto življenja, želim h temu spodbuditi čim večje število ljudi. Svoje delo zato opravlja z veseljem in pozitivno energijo, vadbo pa poskuša narediti čim bolj dinamično, da se ljudje ob tem tudi zabavajo. Skozi treninge vadeče spodbuja k težji izvedbi vaj in fizičnim napredkom, kar jim daje dodatno motivacijo in samozavest.

720x440 1  

Pridružite se ji pri poletnih vadbah v M Soseski!

Nazaj na stran Malega šefa. 

Nazaj