57 zlatih priznanj za kruh in slaščice v naši ponudbi

Zlata priznanja za odlično kakovost, ki jih podeljuje Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij Gospodarske zbornice Slovenije je letos prejelo kar 12 Mercatorjevih slaščičarskih in finih pekovskih izdelkov in 45 vrst kruha, pekovskih izdelkov in slaščic različnih pekarn, ki so na voljo v Mercatorju. 

Oglejte si celoten seznam izdelkov, ki so bili nagrajeni z Zlatimi priznanji za odlično kakovost.

Na seznam

Skupaj rekordnih 12 zlatih priznanj za odlično kakovost so prejeli Mercatorjeve potice (potratna, orehova, orehova z rozinami in veganska) ter kokos kocke, malinina torta, pomarančna torta, čokoladno pomarančna in čokoladno malinina rezina, pirino pecivo s slivami, skutna pita s sadjem in grmada. Nagrajene izdelke izdeluje Mercator-IP.

V Mercatorjevi ponudbi je kar 26 z zlatom nagrajenih vrst kruha iz Pekarne Grosuplje, ki so na voljo samo v Mercatorju, 6 zlatih iz Žita in Mlinotesta, 4 zlati iz pekarne Pečjak, 2 zlata izdelka pa še iz Mlinopeka in ter 1 izdelek iz pekarne Don Don. Večino nagrajenih izdelkov lahko najdete v vsaki Mercatorjevi prodajalni.

Najvišja priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic so potrditev, da so izdelki samo iz izbranih sestavin, narejeni pa z veliko znanja in s spoštovanjem tradicije ter z upoštevanjem najnovejših trendov.

Banner nagrajeni izdelki 1280x720px 02