Zbirajte točke in pridobite popust za nakup v novem letu

  • Image

Z nakupi izbranih izdelkov do 20% popusta na en nakup v januarju 2020!

Z vsakim nakupom izbranih izdelkov, ki bodo označeni z označevalcem Dobrih – 20%, v času od 14. 11. do 31. 12. 2019, boste zbirali točke, ki se bodo beležile na kartici Pika (1 točka = 1 EUR).

Ko bo kupec zbral potrebnih 80 točk, se bo na njegovi Pika kartici zapisal kupon za 20-odstotni popust, ki ga bo lahko unovčil na en celoten nakup med 3. 1. in 22. 1. 2020.

  • Zbiranje točk: od 14. 11. do 31. 12. 2019
  • Unovčevanje kupona: od 3. 1. do 22. 1. 2020

banner vizuali dobrih 20 2020 1400x916px

Aktivnost zbiranja točk velja v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator. Ne velja v spletni trgovini.

Pravila zbiranja točk

Pravila zbiranja točk veljajo enako za vse imetnike Pika kartice in so namenjene samo fizičnim osebam. Sistem temelji na zbiranju točk, ki se ob vsakem nakupu artikla, ki je označen z woblerjem Dobrih – 20%, pripišejo na kartico Pika.
 
Primer zbiranja točk:

  • Od 1,00 EUR do 1,99 EUR = 1 točka
  • Od 2,00 EUR do 2,99 EUR = 2 točki
banner vizuali dobrih 20 2020 1400x916px2

Nakup, enak ali višji od 1,00 EUR, prinaša točke, ki se zbirajo na Pika kartici. V kolikor kupec ne preseže nakupa v vrednosti 1,00 EUR, se mu na Pika kartico ne bo pripisala nobena točka.

PRIMER: nakup izdelkov, označenih z woblerjem Dobrih -20% v vrednosti 0,99 EUR, kupcu ne prinaša točk.

Skupno število točk se ob vsakem nakupu izdelkov, vključenih v projekt Dobrih – 20% izpiše na koncu računa. Kupec lahko pridobi le en kupon.

Pravila za koriščenje kupona

Kupon za 20-odstotni popust na celoten nakup izdelkov dnevne rabe v gospodinjstvu.

Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z drugimi kuponi za popust. Kupon ne velja za popust za akcijske cene izdelkov (za izdelke iz akcijskega kataloga, izdelke s ponudbo Gratis, Več je ceneje ali popuste na skupine izdelkov, izdelke označene s Super ceno in izdelke, označene kot Posebna ponudba).

Popust se obračuna na redne cene izdelkov oziroma na ceno celotnega nakupa. Kuponček se lahko izkoristi ob enkratnem nakupu v času trajanja aktivnosti. Storno po zaključenem računu ni možen, zato je kupec pred uveljavljanjem kupona dolžan na to opozoriti pri blagajni. Velja v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah (brez spletne trgovine). Kupon je pripisan na vse veljavne Pika kartice (tudi dodatne – družinske in pooblaščene). Kupona ni mogoče koristiti z začasno Pika kartico.
 
Popust ne velja za izdelke Apple, za kavcijske vrednosti embalaž, tobaka, tobačnih izdelkov in z njimi povezanih izdelkov, mobi kartice mobilnih operaterjev, poštne vrednostnice, srečke, vozovnice, vinjete, vstopnice, knjige, darilne kartice Mercator, darilne kartice Select Box, darilne bone Zvezdar, darilne pakete Select box, Playstation in mobilne telefone Samsung. Popust ne velja za izdelke iz odprodaje. Kupon ne velja za plin v jeklenkah in plinske jeklenke (UNP). Prav tako kupon ne velja za vinotoče in sladkor Agrana in Diamant, beli, 25 kg ter sladkor Sunoko, beli, kristalni, 25 kg. Popust velja le za količine običajne za gospodinjstvo pri tehtanih izdelkih, alkoholnih pijačah in pivih (največ 3 zaboje), za sveže postreženo meso pa za največ 10 kg iste vrste mesa. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupona ni mogoče uveljavljati v primeru obročnega odplačevanja pnevmatik, šolskih vadnic, pobarvank, atlasov, izdelkov znamke RollJet ter ob nakupu izdelkov iz aktualnih programov zvestobe.
 
Kupon je unovčljiv v vseh živilskih prodajalnah Mercator in franšiznih prodajalnah.

Seznam izdelkov!