O programu

  • Image

Razkošje mehkobe za vso družino

Ob 80. obletnici vas Svilanit vabi, da odkrijete ugodje mehkega dotika izdelkov prestižne kolekcije Aurum. Prepoznali jih boste po zlati borduri in bogatih vzorcih, cenili pa zaradi visoke voluminoznosti ter deleža bombaža.

Aktivnost poteka od 26. 11.2018 do 28. 2. 2019 v izbranih živilskih prodajalnah Mercator, izbranih franšiznih prodajalnah Mercator in v izbranih prodajalnah M Tehnike. Oglejte si zloženko programa zvestobe Svilanit.

Aktivnost unovčevanja nalepk in pik za program zvestobe Svilanit je podaljšana do 17.3.2019.

Do izdelkov Svilanit do 50 % ceneje z zbiranjem e-nalepk na Pika kartico

  1. Ob nakupu za vsakih 10 eur prejmete e-nalepko, ki se vam pripiše na vašo Pika kartico.
  2. E-nalepke prejmete ob nakupu v vseh živilskih prodajalnah Mercator (tudi franšizah) ter v prodajalnah M Tehnike.
  3. Ob nakupu izbranega izdelka iz programa zvestobe Svilanit na blagajni sporočite, da želite unovčiti število e-nalepk na vaši Pika kartici.
  4. E-nalepke lahko zbirate na vašo Pika kartico od 26. 11. 2018 do 24. 2. 2019, unovčite pa do vključno 28. 2. 2019. Po končnem datumu se vam e-nalepke na vaši Pika kartici izbrišejo. Stanje e-nalepk bo po novem razvidno na računu.

Do izdelkov Svilanit tudi z unovčitvijo Pik do kar 60 % ceneje

  1. Za vsak nakup enak ali višji od 1 eur prejmete po 1 piko.
  2. Z nakupi v vseh prodajalnah Mercator, franšiznih prodajalnah Mercator, prodajalnah Mercator Tehnika in pri Pika partnerjih zbirate pike na vašo Pika kartico.
  3. Zberite določeno število pik in jih v izbranih prodajalnah unovčite za popust za izbrane izdelke Svilanit.
  4. Pike za popuste za izdelke iz programa zvestobe Svilanit lahko unovčite do 28. 2. 2019.

Izdelki so na voljo v izbranih živilskih prodajalnah Mercator in v prodajalnah M Tehnike. Obstaja možnost, da bo določen izdelek pred potekom akcije razprodan, zato se za nakup odločite pravočasno. Izdelki so nabavljeni izključno za namen te aktivnosti in ne bodo na voljo po njenem zaključku. Akcija je namenjena le fizičnim osebam in ne velja za pravne osebe ali samostojne podjetnike (d. o. o., s. p. idr.). Ob nakupu na obroke veljajo pravila obročnega poslovanja s Pika kartico. Popusta za izdelke programa zvestobe ni mogoče uveljaviti hkrati s popustom za celotni nakup, Pika kuponi, popustom za izbrane izdelke ali katerim koli drugim popustom. Vse cene so v EUR z vštetim DDV.

Še nimate Pika kartice?

Na prodajnih mestih Mercator zaprosite za začasno Pika kartico in pričnite takoj zbirati pike. Z začasno Pika kartico zbirate bonitetne pike, medtem ko čakate na standardno Pika kartico (modro, zeleno ali zlato). Po prejemu standardne kartice zbrane pike unovčite za popust ob nakupu izdelkov iz aktualnega programa zvestobe.

Razkošje mehkobe za vso družino

Svilanit nas z nežnim dotikom udobja in vrhunsko kakovostjo izdelkov razvaja že dolgih 80 let. Z uporabo sodobnih tehnologij za doseganje najvišjih standardov in zadovoljstva kupcev skrbno ohranjajo tradicijo, ki navdih išče v sedanjosti.

Aktualna ponudba

Preverite drugo aktualno vsebino v Mercatorju.

Akcije in ponudbe