Banner Postrezeno meso header 1140x400px 2021 10 11

Oktobra vse rdeče meso v mesnicah znižano 25%

 

Od 7. do 31. 10. 2021 smo v Mercatorjevih mesnicah ZNIŽALI cene vsega rdečega mesa za 25 %. Sledite oznaki znižano in vsak dan kupujte sveže postreženo meso ugodneje. V naših mesnicah vas vedno pričakujemo s svežo in kakovostno ponudbo, naši mesarji pa vam z veseljem tudi svetujejo pri vašem nakupu.

 Popust velja tudi za slovensko meso!

banner meso 720x400px 2
banner meso 720x400px 1
banner meso 720x400px 3

Popusta velja za postreženo meso v mesnicah:

a.) postreženo rdeče meso:

  • goveje meso,
  • svinjsko meso,
  • telečje meso,

b.) vse mesne pripravke iz tovrstnega mesa:

  • čevapčiči,
  • pleskavice,
  • začinjeno meso v vitrini,
  • nabodala iz rdečega mesa.

Popust ne velja za perutnino (piščančje, puranje meso) ter kunčje meso.

Popust velja v vseh Mercatorjevih mesnicah, razen v:

Popusti se med seboj ne seštevajo in se izključujejo s preostalimi kuponi za popust.

Recepti

      Za vas smo zbrali nekaj receptov, da boste sveže rdeče meso kupljeno v naših mesnicah pripravili kot pravi kuharski chefi.

      POZOR: 25 % popust na sveže rdečo meso lahko koristite le v naših mesnicah. Popust ne velja za pakirano sveže rdeče meso!

 

 

Pečena svinjska rebrca z mediterantsko zelenjavo

Recept za rebrca, o katerih že dolgo sanjate, mogoče sami, mogoče v dvoje, a jih še vedno niste uspeli pripraviti v domači kuhinji. Za vas ga je pripravil chef restavracije Maxim, Peter Kovač, ki pravi: “Držim se pravila, da če s pravo prilogo požgečkate rebrca, se vam lahko nasmehne prav tisto, o čemer sanjate. Mene denimo spominja na morje.”

Oglejte si recept

Goveji file Wellington s korenčkom in krompirjem

Goveji file Wellington je klasika prazničnih kosil ali večerij. V tej imenitni jedi boste pljučno pečenko zavili v špinačo, pršut, popečene šampinjone in listnato testo. Chef Peter je pečenko dopolnil s pirejem iz oranžnega in rumenega korenja. Za ta priljubljen recept se najraje odloči takrat, kadar želi svoji družini pokazati, da jih med svojim delom pogreša.  

Oglejte si recept

Svinjski medaljoni v gorčični omaki s pečeno zelenjavo

To je klasično nedeljsko kosilo, ki ga ima rada vsa družina. Medaljončki gredo vsem v slast, z gorčico pa dobi jed dodaten “špas”.

Oglejte si recept

T-bone steak z rebrastim krompirjem

Tukaj je recept za pravi T-bone steak, kot ga dobite v najboljših restavracijah. Pripravite si ga doma in povabite največje ljubitelje sočnih zrezkov. Potrebovali boste le malo boljšo ponev in desko, na kateri ga boste postregli. Recept je pripravil Michelinov chef Jorg Zupan.

Oglejte si recept

Še več idej za recepte najdete med epizodami chefa Jorga Zupana in TIKTAK obroki!

Na msoseska.tv

Oglejte si znižano sveže postreženo meso v aktualnem katalogu!

Na katalog