Banner Pika kuponi 1140x400px

23 Pika kuponov za še ugodnejše nakupe

Z nakupu v Mercatorju januarja 2023 do še ugodnejših nakupov.

Ob nakupu nad 20 EUR v vseh živilskih in franšiznih trgovinah Mercator in v Mercator Spletni trgovini prejmete knjižico 23 Pika kuponov, ki jih lahko unovčite od 5. do 18. 1. 2023 oz. do 25. 1. 2023. Točna veljavnost posameznega kupona je navedena na posameznem kuponu.

Še ne uporabljate Moj M?

Prenesite aplikacijo na svoj telefon:
Korak 1: Kliknite tukaj in si naložite mobilno aplikacijo (povezava deluje le preko mobilne naprave).
Korak 2: Registrirajte se.
Korak 3: Povežite Moj M s svojo Pika kartico.

Darilo za nove uporabnike Moj M

Ob povezavi s Piko prejmete kupon dobrodošlice za TROJNE PIKE in še vrsto drugih kuponov ugodnosti.

NOVO - kupone iz knjižice imate vedno s seboj v vašem telefonu!

Ker želimo, da so vaši nakupi čim bolj enostavni, so kuponi iz knjižice sedaj, ob izpolnjenem pogoju za njihovo pridobitev (nakup nad 20 EUR), na voljo tudi v virtualni obliki v mobilni aplikaciji Moj M.

Registrirani uporabniki Moj M, ki ste aplikacijo povezali z vašo Pika kartico, najdete kupone iz knjižice v zavihku Moji kuponi.

Pogoji koriščenja kuponov

Kuponi so unovčljivi v vseh živilskih in franšizah trgovinah Mercator ter v Mercator Spletni trgovini, razen če na kuponu ni drugače navedeno.

1 kupon velja za 1 nakup. Popust se obračuna pri blagajni s kuponom iz originalne tiskovine in ob predložitvi Pika kartice ali s kuponom v Moj M.

Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi preostalimi kuponi za popust in katerimikoli drugimi popusti in akcijami.

Kuponi ne veljajo za izdelke v projektu TRAJNO ZNIŽANO.

Popust velja za količine, običajne za gospodinjstvo in v okviru razpoložljivega asortimana in zalog posamezne prodajalne.

Kupona ni možno uporabiti pri obročnem načinu odplačevanja in ne velja za nakupe pravnih oseb in samostojnih podjetnikov.