Header banner 1140x400 1

V službi naše soseske

Mercator je več kot le delodajalec. Je skupina prijateljev, zaupnikov, sosedov. Povezuje nas srčnost, povezuje nas pripadnost. Skupaj smo najboljša soseska, v kateri je normalno, da te prežema ponos. Ustvarjamo okolje, v katerega se radi vračamo – tako mi, kot tudi naše stranke. Dobrodošli v naši soseski.

Toplo vabljeni v naše vrste!

Oglejte si aktualna prosta delovna mesta in se nam pridružite!

Na delovna mesta

Prodaja na blagajni

Prodajalka

To je oglas za službo v naši soseski. Včasih zahtevno, drugič zabavno. Predvsem pa redno in polno prijateljskih vezi. Če imate radi svoje sosede in njihove želje in potrebe, vas vabimo, da se nam pridružite na blagajni naše soseske. Poskrbite za to, da bodo shrambe naših kupcev vedno dobro založene in obisk trgovine pravo doživetje.

>> Oglejte si aktualne oglase za prodajalce

Prodaja v delikatesi

Delikatesa

To je oglas za službo v naši soseski. Včasih zahtevno, drugič zabavno. Predvsem pa redno in v družbi najboljših sosedov. Sirček, salama, pršutek in mortadela, se tudi vam že luknja v trebuhu dela? Če imate radi dobro hrano in veste, kaj najraje piknejo vaši sosedje, vas vabimo, da se nam kot prodajalci pridružite v naši soseski.

Prodaja v ribarnici

Ribarnica

To je oglas za službo v naši soseski. Včasih zahtevno, drugič zabavno. Predvsem pa redno in v družbi najboljših sosedov. Prodaja v ribarnici zahteva ljudi, ki obožujejo darove morja. Vedo, kako se najbolje speče orada in kakšna omaka paše k rakcem na žaru. Če poznate okuse vaših sosedov in jim znate predlagati morske sadeže, ki jih bodo v mislih popeljali na njihove najljubše počitnice, potem vas vabimo, da se kot prodajalci pridružite naši soseski.

>> Oglejte si aktualne oglase za prodajalce v ribarnici

Prodaja v mesnici

Mesar

To je oglas za službo v naši soseski. Včasih zahtevno, drugič zabavno. Predvsem pa redno in v družbi najboljših sosedov. Prodaja v mesnici zahteva ljudi prefinjenega okusa, ki lahko že od daleč ocenijo, kako se bo kos mesa obnašal v kombinaciji z različnimi prilogami. Iz rokava znajo stresti recept za dober tri-tip, ramstek ali pripravo domačih čevapčičev. Če uživate v dobrem zrezku, vas kot prodajalca vabimo v našo sosesko.

>> Oglejte si aktualne oglase za mesarje!

Pekarica

Pekarica

To je oglas za službo v naši soseski. Včasih zahtevno, drugič zabavno. Predvsem pa redno in v družbi najboljših sosedov. Mislite, da se kruh hitreje speče, če ga med peko opazujete skozi vrata pečice? Veste, kdaj je testo potrebno nežno zamesiti in kdaj predrzno oklofutati? Vas navdušujejo enakomerno razporejene luknje in zvok hrustljave skorje? Potem boste pravi peki za našo sosesko.

Prodaja v toploteki

Mercator Siska Po JPEG02

To je oglas za službo v naši soseski. Včasih zahtevno, drugič zabavno. Predvsem pa redno in v družbi najboljših sosedov. Vas tolaži misel na ravno prav spečenega piščanca, sočno lazanjo, kreativno začinjene bučke in čufte kot iz mamine kuhinje? In če veste, kateri od vaših sosedov ne more preživeti petka brez pohane ribice, potem vas vabimo, da se nam pridružite kot prodajalci v naši soseski.

>> Oglejte si aktualne oglase za kuharje!