KVIZ banner vmesni 1140x400 1

ČAS JE ZA VELIKI FINALE 

Kdo so najpametnejši in najbolj povezani sosedje v vsaki regiji? To zdaj že vemo.Kdo pa je najboljša trojica v Sloveniji? To bomo še izvedeli.

Na dan vseh sosedov se nam v soboto, 29. 5. 2021, v vašem najljubšem mestu vsebin na www.msoseska.tv obeta veliki finale, v katerem se bo 12 regijskih prvakov spopadlo za nagrado v vrednosti 1.000 EUR in še dodatnih 3.000 EUR sredstev za uresničitev lokalnega projekta v svojem okolju. 

Nagrajeni pa boste tudi gledalci, saj se med ogledom finala lahko potegujete za nagrade v skupni vrednosti 1.000 EUR.

Za ogled kviza v soboto, 29. 5., ob 20. uri kliknite gumb.

Naj se kviz začne

Vklopite se in osvojite eno od nagrad

Ko je kviz, je kviz za vse! Tudi vi, gledalci, boste lahko sodelovali v velikem finalu in si priigrali eno od nagrad - darilne kartice Mercator iz nagradnega sklada v vrednosti 1.000 EUR.

Kviz je sestavljen iz 5 sklopov in med vsakim sklopom vam bomo zastavili 1 nagradno vprašanje. Nagrado bo osvojil tisti, ki bo na zastavljeno vprašanje odgovoril pravilno in imel kanček sreče v žrebu.

Nagradni sklad:

  • Prvo vprašanje: 100 EUR
  • Drugo vprašanje: 200 EUR
  • Tretje vprašanje: 300 EUR
  • Četrto vprašanje: 400 EUR
KVIZ banner vmesni 1920x1080

Med ogledom finala kviza se vam bodo po vsakem tematskem sklopu na zaslonu prikazala sporočila, ki se bodo ob kliku odprla v okenca z vprašanji. Vnesite vaše podatke in odgovor v za to namenjeno mesto in kliknite gumb »oddaj«.

Z vnosom podatkom se strinjate s splošnimi pogoji aktivnosti »Sosedje vedno vedo« in politiko varstva osebnih podatkov v aktivnosti »Sosedje vedno vedo«.

Odgovorite pravilno in z nekaj sreče bo katera od nagrad vaša.

Gledalci lahko sodelujete v kvizu vse do 6. 6. 2021, nagrajence bomo žrebali 8. 6. 2021 in jih o tem obvestili po e-pošti.

Preberite splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri »Sosedje vedno vedo« 

Na splošne pogoje

 Nastavite si opomnik, povabite sosede, nabrusite možgane in ne zamudite zaključnega dogodka, polnega zabave, znanja in povezanosti!

Kako je potekal prvi del kviza si lahko ogledate tukaj!

Več