
Včasih se zdi, da je dobro pripravljena jed večja nagrada za kuharja kot za tistega, ki mu je namenjena. Že sama kuharija je lahko terapija. Utapljamo se v vonjavah in okusih. V lepih strukturah in barvah, ki se ovijajo okrog nas.
Vabljeni, da kaj slastnega zakuhate tudi vi in razveselite vaše najdražje. Skupaj s Petrom Kovačem - chefom restavracije Maxim bomo ustvarjali napozabne kulinarične poslasti in z okusom pripovedovali zgodbe.
Pridružite se nam in povejte z okusom tudi vi!
Kdo je Peter Kovač?

Chefovsko mesto v restavraciji Maxim je nasledil od legendarnega slovenskega chefa Andreja Kuharja.
Sam prisega na tradicionalno francosko kuhinjo, v kateri je veliko masla, smetane, jušnih osnov in omak. Pri kuhanju uporablja sestavine najvišje kakovosti, iz katerih lahko izvabi najbolj iskrene okuse. Prisega na slovenske, lokalne sestavine, kjer je to le mogoče, in odkrito priznava, da so najboljša račja jetra iz Francije, najboljše rdeče kozice pa iz Italije.
Tudi njegova starša sta imela gostilno, zato ga na kuhinjo vežejo najlepši spomini.
Z nami bo delil šest receptov in razkril, zakaj se je odločil ravno zanje.