Banner TikTok 1140x400px 2

Kot prvi trgovec na TikToku predstavljamo še eno novost in sicer PRVO TIKTOK AKADEMIJO za vse nadobudne mlade ustvarjalce.

V MTikTok Akademiji mladim pod vodstvom naših mentorjev (Žiga Kukovič @kuxala in Robert Kladnik @robert.kladnik) omogočamo razvijanje kreativnosti, delo s TikTok vplivneži in pridobivanje prvih delovnih izkušenj skozi ustvarjanje video vsebin.

Najboljše vsebine bomo namreč tudi denarno nagradili, poleg tega bodo najboljši videi objavljeni na @mercatorslovenija TikTok profilu.

Z MTikTok Akademijo želimo ustvariti skupnost mladih ustvarjalcev, ki se bodo s pomočjo mentorjev razvili v uspešne, morda celo najboljše, slovenske TikTokerje.

Ponosni smo, da s projektom podpiramo tako mlade ustvarjalce kot že uveljavljene slovenske glasbenike: video vsebine, ki jih bodo ustvarjali mladi, bodo uporabljale glasbo slovenskih glasbenih ustvarjalcev.


MTIKTOK AKADEMIJA SE PRIPRAVLJA NA NOVO ŠOLSKO LETO

Mentorja @kuxala in @robert.kladnik že pridno pripravljata nove izzive, ki jih bomo v ekskluzivno skupino objavljali vsak četrtek.

Nikar ne zamudi priložnosti za učenje, zabavo in zaslužek – vse na enem mestu – v MTikTok Akademiji, ki je btw čisto brezplačna!

Če te zanima, kaj so učenci ustvarili do danes, preveri #mtiktokakademija.