Zlato Polje

Testenine Zlato polje že vrsto let spremljajo slovenske potrošnike. Narejene so iz naravnih, preverjenih, zaupanja vrednih surovin – iz najboljšega zdroba pšenice durum. Zato se testenine ne razkuhajo, niso lepljive in imajo lepo rumeno barvo, so okusne in čvrste na ugriz.

02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1620
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1621
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1626
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1627
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1622

JAJČNI FIDELINI V GNEZDIH

Fidelini so najbolj priljubljeni jušni rezanci, narejeni z dodatkom kakovostnih jajc. Pripravljeni so v obliki priročnih gnezd. Fideline in vse jušne testenine skuhamo v vreli vodi, odcedimo in serviramo na krožnik ter prelijemo z vročo juho.

Kuhane jajčne testenine dolgih in tankih oblik lahko v ponvi v vročem olju hrustljavo spečemo in jih postrežemo z omako.

POLŽKI

Jajčni polžki Zlato polje so prva izbira med slovenskimi potrošniki. Narejeni so iz pšeničnega durum zdroba z dodatkom kakovostnih jajc in so zato lepe rumene barve. Popestrijo vrsto jedi, radi jih imajo tako otroci kot odrasli. Teknejo kot priloga v enolončnicah in testeninskih solatah.

NAVIHANČKI

Navihančki nas razvajajo s svojo obliko ter polnim okusom. Narejeni so iz pšeničnega durum zdroba z dodatkom kakovostnih jajc in so zato lepe rumene barve. Teknejo kot priloga zelenjavnim in mesnim omakam in v testeninskih solatah.

POLNOZRNATI PERESNIKI

Peresniki so med najbolj priljubljenimi oblikami testenin. Rebrasta površina in votla oblika omogočata, da se omaka lepo oprime testenine in ostane ujeta v njeni notranjosti.

Polnozrnati peresniki so narejeni iz polnozrnatega durum zdroba in vsebujejo kar trikrat več prehranskih vlaknin kot običajna testenina.

ŠPAGETI

Špageti so kuhani v samo nekaj minutah in so odlična rešitev za hitro pripravljeno kosilo. Lahko jih začinimo le z oljem in začimbami ali pa dodamo gosto, oprijemljivo omako (napolitanska ali bolonjska).

Špagetov pred kuhanjem ne režemo ali lomimo na krajše dele. Jedo se z vilicami, na katere se navijajo na robu krožnika, lahko ob pomoči žlice.

Oglejte si izdelke v spletni trgovini.

V spletno trgovino