Zlato polje

Do nalepk Vivo z nakupom izdelkov Zlato polje

 

Zbirajte nalepke Vivo z nakupom izdelkov izbranih dobaviteljev in med 3. 9. in 31. 12. 2020 prejmite do 85 % popusta na elegantno kolekcijo kristalnih kozarcev Vivo - Villeroy & Boch ter izdelke Blomus.

Blagovna znamka Zlato polje je krovna znamka za različne skupine izdelkov, ki poleg rižev združuje testenine, žita za zajtrk, kaše, stročnice, kosmiče in zdrobe. Že 50 let združuje prepoznaven okus in tradicijo.

Več o izdelkih Zlato polje si oglejte v spletni trgovini.

V spletno trgovino
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 18
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 33
Banner MZ vivo izdelki 720x400px 2020 10 01 36

Poslanstvo Zlatega polja je ponuditi potrošnikom na njihovih krožnikih le najboljše iz narave. Izdelki so popolnoma naravni, brez umetnih dodatkov in zagotavljajo stalno visoko kakovost. Letos Zlato polje praznuje zlato obletnico zlate instant polente, ki je na prodajnih policah nespremenjena že častitljivega pol stoletja.

Zlato polje polenta

Zlata obletnica zlate instant polente Polenta. Tako enostavna, pa še vedno v trendu. Vsestranska in okusna navdušuje in zaznamuje že generacije, zato upravičeno vzbuja občutek domačnosti in tradicije. Kar pomislite: le kdo ne pozna ali še ni poizkusil instant polente Zlato polje v prepoznavni zlati embalaži, ki je z nami že častitljivega pol stoletja? Za instant polento Zlato polje velja ista receptura in priprava že od vsega začetka, izjemno prepoznavna pa je tudi njena od prvega dne ne bistveno spremenjena zlata embalaža, ki kupce s prodajnih polic vabi in nagovarja že 50 let.

Zlato polje ajdovi žganci

Pridih tradicije in domačnosti. Zlato polje ajdovi žganci so ajdov zdrob, instantiran s paro in vročim zrakom, ki omogoča skrajšanje časa kuhanja jedi in s tem prihranek dragocenega časa. Na krožniku tako hitro in enostavno pričaramo pridih tradicije in domačnosti.

Zlato polje bebe zdrob

Ljubljenec majhnih otrok in sladkosnedih odraslih. Bebe zdrob je lahko prebavljiva hrana, ki izpolnjuje vse zdravstvene kriterije predpisane za otroško hrano in omogoča hitro pripravo sladkih jedi ali samostojnih obrokov.
Zaradi lažje prebavljivosti je nepogrešljiv pri pripravi vrste sladkih jedi, s katerimi boste prav gotovo ustregli željam otrok in sladkosnedih odraslih.

Zlato polje ovseni kosmiči

Odlična izbira za aktiven zajtrk. Ovseni kosmiči so najbolj znana in cenjena ovsena jed. Najbolj priljubljeni so za pripravo mueslijev za zajtrk. Uporaba je vsestranska tudi kot zakuha za juhe, kot dodatek kruhom in pecivu.

Zlato polje ajdova kaša

Specialiteta slovenske narodne kuhinje. Ajda se je zapisala v slovensko kulinariko z velikimi črkami. Ajdova kaša je specialiteta slovenske narodne kuhinje. Ima najbolj harmonično sestavo beljakovin, zato je pomembna v prehrani ljudi, ki ne jedo mesa. Odlična je za pripravo glavnih jedi, prilog in sladic.

Ješprenj 1 kg

Ješprenj ni samo za v ričet. Ješprenj je ječmenova kaša, ki se najpogosteje uporablja za pripravo znane slovenske jedi ričet. Uporabimo pa ga lahko tudi v številnih drugih jedeh, od enolončnic do prilog, glavnih jedi in solat. Kaša naj po kuhanju še nekaj minut počiva, da vpije morebitno odvečno vodo, saj bi z odlivanjem odstranili tudi del topnih hranljivih snovi. Ali ste vedeli, da se odlično dopolnjuje z avokadom?

Zlato polje riž parboiled 4x125 g

Različni riži za različne jedi. Ni vsak riž idealen za vsak recept, zato je pred uporabo dobro vedeti, katero sorto uporabiti za pripravo posameznih jedi. Riž parboled 4x125 g je pakiran v štirih vrečicah, kjer ena vrečka predstavlja eno porcijo. Na ta način je prihranjeno tudi tehtanje, saj skuhamo toliko vrečk, za kolikor oseb kuhamo. Idealno za kampiranje.

V najboljši družbi z vrhunskimi kozarci Vivo

Več o programu zbiranja nalepk

Da vam Vivo ponudba ne zbeži, sledite vsem novičkam

Prijavite se