Zala z okusi brez sladkorja

Produktna linija Zala z okusi brez sladkorja je bila prejemnica nagrade Nutris za najbolj inovativno živilo v kategoriji pijač za leto 2018. aZala rada skrbi za svoje uporabnike in se pri tem trudi, da vsakega od njih osveži z izdelkom po njegovem okusu. Prav zato smo v Pivovarni Laško Union kreirali linijo nizkoenergijskih pijač, ki si jo lahko potrošniki privoščijo brez skrbi kadarkoli v dnevu: Zala z okusi brez sladkorja.

Banner MZ GZS izdelki 720x400px 2021 015
Banner MZ GZS izdelki 720x400px 2021 016

Poiščite Zalo z okusi brez sladkorja v spletni trgovini

Več

Edinstven izdelek brez energijske vrednosti je že leta 2015 prepoznal Inštitut za nutricionistiko in Zali malina brez sladkorja dodelil pečat Inovacija leta 2015. Kasneje sta se obstoječima okusoma maline in grenivke brez sladkorja pridružila še okusa bela breskev in jabolko, ki sta prinesla še več raznolikosti, s čimer si je družina Zala z okusi brez sladkorja v letu 2018 ponovno prislužila Nagrado Inštituta za nutricionistiko za inovativnost v skupini pijač.

Nagrajena kategorija Zale z okusi brez sladkorja ponuja štiri okuse: malina, grenivka, jabolko in bela breskev. Vse pijače so narejene na osnovi izvirske vode Zala in so brez sladkorja, brez konzervansov, brez sladil in brez energijske vrednosti. Vsebujejo vodo, nizek delež sadnega soka in naravne arome ter so zato odlične tudi za diabetike.

Še bolj urbana podoba

Zala družina se je letos odločila za stilsko spremembo, ki bo pomagala, da jo boste še hitreje našli na policah. Ponosni smo na naše vire in poreklo, zato je tudi nova podoba Zale še bolj urbana. Na embalaži najdete čudovite mestne ilustracije.

Poskrbeli pa smo tudi za učinkovitejše razlikovanje med Zalo z okusi in Zalo z okusi brez sladkorja.

Izdelki Zala z okusi brez sladkorja so tako po novem odeti v pastelne silhuete mestnih vedut, v transparentni plastenki in s transparentnim zamaškom, za razliko od nosilne modre barve ostalih izdelkov Zala.

Vsak, ki se hoče razvajati brez slabe vesti, lahko tako izbere enega od osvežujočih okusov in z njim popestri svoje potepe po mestnih ulicah in skritih kotičkih. Edinstvena kvadratna plastenka Zale odlično dopolnjuje urbani stil in se prilega prav vsaki torbi ali nahrbtniku.

Zala je z inovativno družino izdelkov z okusi brez sladkorja ustvarila povsem novo kategorijo osvežilnih pijač in orala ledino. Njeno kreativnost na področju razvoja živil z ugodno prehransko sestavo in prijaznost potrošnikom pa potrjuje nagrada Inštituta za nutricionistiko Nutris za najbolj inovativno linijo živil v kategoriji pijač za leto 2018.

Zala. Moj svet v ravnovesju.

Zala z okusi brez sladkorja

JABOLKO, BELA BRESKEV, MALINA, GRENIVKA

Opisno ime

Brezalkoholna pijača na osnovi izvirske vode Zala v štirih različnih okusih, brez sladkorjev

Prehranska/zdravstvena trditev

Brez sladkorjev

Prehranske prednosti izdelka

Brezalkoholna pijača je na voljo v štirih okusih (jabolko, bela breskev, malina, grenivka) in ne vsebuje sladkorja ter sladil. Izdelek je prejel nagrado Naturis za najboljšo linijo živil v kategoriji za leto 2018.

Zalo družino v 2020 razširjamo z novim, osvežujočim okusom ZALA LIMONA INGVER

Liniji Zala z okusi se je letos na prodajnih policah pridružila Zala limona ingver, ki poskrbi za potešitev žeje ali nizkokaloričen posladek. »Naš svet okusov« je tako še pestrejši. Zala limona ingver je negazirana nizkoenergijska brezalkoholna pijača, narejena na osnovi izvirske vode Zala z limoninim sokom in izvlečkom ingverja z dodanimi vitamini in minerali, brez dodanih barvil in konzervansov.

Poleg okusne osvežitve nov okus Zale nudi tudi podporo imunskemu sistemu in tako poskrbi, da je vaš svet res v ravnovesju.

* Vitamin B6 in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Dobro počutje dosežemo z raznoliko, uravnoteženo prehrano in zdravim načinom življenja.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se