Začimbe Podravka

Podravkine blagovne znamke so prepoznavne in med najbolj priljubljenimi tudi pri nas. Visoka kakovost je zagotovljena, saj uporabljajo odlične surovine, sodobne tehnološke procese in znanje. Poleg kakovosti jih odlikujeta tudi praktičnost in varnost. Spoznajte Linolado in Čokolino!

Poiščite izdelke v spletni trgovini

V spletno trgovino
3856020202071 Maestro Poper crni v zrnju 50g
3850104295089 Fant spagete bolognese 58g 3D
3850104008443 Vegeta 500g a

MAESTRO, ŠČEPEC NAVDIHA

Že več kot 6 desetletij je družina izdelkov Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč v vsaki kuhinji. Rojevajo pestrost in bogatost okusa. Nič ne ogreje naših brbončic in src tako kot znane domače jedi, pripravljene z znanjem in ljubeznijo ter ščepcem navdiha. A tudi tradicionalnim receptom lahko vedno dodamo odmerek inovativnosti in ustvarjalnosti z začimbami bogatih arom in okusov, Maestro. Maestro, ščepec navdiha

FANT, FANT……fantastično!

Kolikokrat ste se vprašali, kaj boste danes kuhali? Predlagamo preprosto rešitev…Fant mešanice za pripravo jedi. Z idejami, ki vam jih nudi široka izbira izdelkov blagovne znamke Fant, boste v kuhinji zasijali in svoje najdražje razvajali na hiter in enostaven način – popoln okus je zagotovljen.

VEGETA, PREPROSTO KUHAJ

Ko stopiš v kuhinjo, pozabi na to česa ne znaš in zaupaj svojim občutkom. Naj bo domišljija tvoj edini recpt. Prekrši pravila, improviziraj….preprosto kuhaj z blagovno znamko Vegeta - edinstvena mešanica začimb, obogatena z več vrstami zelenjave. Vegeta, okus je na prvem mestu.

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Vitapur. 

Več