Yippy

Lesketajoče in barvite plastenke ter odlična izbira okusov privabijo nasmeh na otroška lica. Yippy plastenke s športnim zamaškom so idealen spremljevalec na poti in pri igri in so na voljo v različnih okusih.

Poiščite izdelke Yippy v spletni trgovini

V spletno trgovino
03 banner leteca druscina 720x400px19
03 banner leteca druscina 720x400px20
03 banner leteca druscina 720x400px23

Sadna in barvita zabava za otroke

Otroci obožujejo barve in spremembe. Za naše najmlajše so barvite RAUCH Yippy plastenke idealen sopotnik pri zabavi in igri. Tudi starši jih obožujejo, saj so brez konzervansov, z dodanimi vitamini in kalcijem.

Yippy ledeni čaj

Končno je na voljo tudi ledeni čaj za otroke, ki je popolnoma brez kofeina! Yippy! Najboljša RAUCH kakovost in z odličnim sadnim okusom! Poskusite sedaj!

Ni otroške zabave brez Yippy otroške penine

Rojstni dan, božič, prvi šolski dan, koncert v glasbeni šoli ali pa zaslužena medalja v športu - veliko je otroških dogodkov, kjer si tudi otroci želijo nazdraviti. Ni problema! Yippy penina omogoča super proslavitev. Yippy penina je na voljo v nežno roza barvi z okusom višnje in v svetlo modri barvi z okusom belega grozdja.

Yippy - barvit sadni užitek

Lesketajoče in barvite plastenke ter odlična izbira okusov (od češnje do multivitamina in jagodičevja) privabijo nasmeh na otroška lica. Yippy 0,33l plastenke s športnim zamaškom so idealen spremljevalec na poti.

Yippy voda

Yippy voda je idealna za gašenje žeje med obroki in odmori. Yippy voda z nizko vsebnostjo sladkorja s priljubljenimi okusi kot so jagoda, robida in jabolko, vas popelje skozi dan.

Obiščite stran programa zvestobe - posode

Več