Violeta

Violeta izdelki vas bodo prepričali s svojo funkcionalnostjo in vrhunsko kakovostjo. V naši ponudbi najdete vse za nego ob previjanju otroka. Vlažilni robčki kožo nahranijo ter jo ohranjajo mehko in navlaženo. Imajo naravno pH vrednost kože, so brez vsebnosti alkohola in umetnih barvil. Delujejo antialergeno in so dermatološko testirani.

Mercator mesec otroka 770x540px 2020 05 213
Ko se vse sešteje, je s Piko ceneje.
Mercator mesec otroka 1080x1080px 2020 05 232
Mercator mesec otroka 1080x1080px 2020 05 234

Plenice Violeta Air dry

Super vpijajoča Air Dry tehnologija omogoča hitro vpijanje in s tem izjemno suh površinski sloj plenic. Violeta AIR DRY pleničke so mehke in udobne. Vsako pakiranje plenic vsebuje otroške vlažilne robčke mandelj 40/1 gratis.

Otroški vlažilni robčki Water care 56/1

Novi vlažni Violeta Water care robčki – skrb od prvega trenutka, nežnost od prvega dotika in ljubezen za celo življenje! Dojenčkova koža je do 5x tanjša od kože odraslega človeka in nima razvitega obrambnega mehanizma, kot odrasli človek. Zaradi tega zahteva nego najvišje stopnje čistoče in zaščite in prav taki koži so prilagojeni novi, še mehkejši in še bolj nežni Violeta Water care baby vlažni robčki. Water care robčki vsebujejo 99% vode očiščene z reverzno osmozo. Povratna oz. reverzna osmoza je medicinski proces filtriranja vode, ki omogoča odstranjevanje najmanjših delcev. Osmotske membrane, ki se uporabljajo pri tem postopku imajo zelo drobne luknje, da čez njih gredo lahko samo molekule čiste vode. S to vrsto filtracije dobimo z vodo najvišjo stopnjo čistosti, ki se uporablja za medicinske namene. Poleg vode, je druga naravna sestavina izvleček iz nordijskih jagod, ki ščiti in krepi kožo in globoko vlaži. Nordijske robide z 2 x več vitamina C kot limone in olja iz semen nordijskih jagode so bogate z omega 3 in omega 6 kisline in vitamina A in E.

Otroški vlažilni robčki mandelj 56/1

Sensitive care otroški vlažni robčki z dodatkom mandljevega mleka za nego občutljive otroške kože. Robčki nežno negujejo in čistijo. 

Otroški vlažilni robčki sensitive

Sensitive care otroški vlažni robčki z dodatkom vitamina E. Robčki so izredno mehki, antialergeni, s posebno formulo losiona za občutljivo kožo, ki nežno čisti in neguje.

Otroški vlažilni robčki soft lotion 72/1

Soft care otroški vlažni robčki z dodatkom blagega losiona za nego občutljive kože. Robčki so izredno mehki, antialergeni in s posebno formulo nežnega losiona, ki kožo čisti in neguje.  

Otroški vlažilni robčki mandelj 5pack

Sensitive care otroški vlažni robčki z dodatkom mandljevega mleka za nego občutljive otroške kože. Robčki nežno negujejo in čistijo. 

Otroški vlažilni robčki water care 60/1

Biorazgradljivi otroški toaletni papir z 99% vode in nordijsko robido. Idealen za čiščenje kože in navajanje otroka na kahljico.

Oglej si izdelke v spletni trgovini. 

Spletni nakup