Violeta

Violeta mehčalci ter toaletni papir in papirante brisače so nepogrešljivi v vsakem domu. Jih uporabljate?

Poiščite izdelke Violeta v spletni trgovini

Več

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202262Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202263Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202261

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202260

MEHČALEC ORIGINAL, 1,8 litra

Mehčalec Original navdušuje z izrazitimi cvetličnimi in lesenimi toni. Dišava temelji na zrelih listih pačulija s cvetno noto vijolice, vrtnice, jasmina in s sadnimi notami jabolka, citrusov in sladke hruške. Njegova formula je obogatena z dišečimi mikrokapsulami, ki ohranjajo oblačila dišeča do 16 tednov po pranju. Posebna dišava mehčalca Original je nastala v sodelovanju z vodilnimi francoskimi parfumskimi hišami.

MEHČALEC PINK SUNSHINE, 1,8 litra

Pink Sunshine sprva očara z dišečimi sredozemskimi notami ananasa, gardenije in zelenega citusa, v osrčju parfuma pa so arome kokosa, marelice, vrtnice in mošusa. Njegova formula je obogatena z dišečimi mikrokapsulami, ki ohranjajo oblačila dišeča do 16 tednov po pranju. Razvit je bil s podporo regionalnih društev, ki aktivno sodelujejo pri ozaveščanju žensk o raku dojke, spodbujajo izobraževanja in zgodnje odkrivanje raka.

MEHČALEC SENSITIVE, 1,8 litra

Obogatite oblačila z nežnim vonjem mehčalca Sensitive, ki se aktivira z dotikom. Osrčje parfuma je kombinacija sladke note vanilije s cvetličnim šopkom potonike in vijolice. Njegova formula je obogatena z dišečimi mikrokapsulami, ki ohranjajo oblačila dišeča do 16 tednov po pranju. Mehčalec Sensitive je mešanica chic cvetnih vonjav, ki so jih razvili vodilni francoski parfumski strokovnjaki.

MEHČALEC SILK BLOSSOM, 1,8 litra

Posebna serija mehčalcev bo v vaš vsakdan vnesla kanček glamurja. Nova formula, izdelana s tehnologijo ANTI-AGE, ohranja vaša oblačila gladka in nežna kot prvi dan. Violeta Silk Blossom je ljubezen na prvi vonj. Prepoznavne orientalske note, v katere se boste zaljubili, v sebi nosijo razkošno vanilijo, karamelo in čare eksotičnega ananasa.

Poleg omamnega vonja je prednost tudi, da vonj traja in traja. Formula je obogatena z dišečimi mikrokapsulami, ki ohranjajo oblačila dišeča do 16 tednov po pranju.

MEHČALEC CARING DREAM, 1,8 litra

Posebna serija mehčalcev bo v vaš vsakdan vnesla kanček glamurja. Nova formula, izdelana s tehnologijo ANTI-AGE, ohranja vaša oblačila gladka in nežna kot prvi dan. Mehčalec Violeta Caring Dream vas bo zasvojil s svojim bogatim vonjem, ki v osnovi nosi očarljive note jasmina, vanilije in sandalovine, kanček svežine pa prinašajo razigrane note marelice in hruške. Poleg omamnega vonja je prednost tudi, da vonj traja in traja. Formula je obogatena z dišečimi mikrokapsulami, ki ohranjajo oblačila dišeča do 16 tednov po pranju.

TOALETNI PAPIR PREMIUM COTTON, 10 rolic

Toaletni papir Premium je izdelan iz 100 % celuloze, pridobljene iz obnovljivih virov. Edinstvena tehnologija obdelave Premium papirja zagotavlja na dotik najbolj nežen papir doslej, zato ponosno nosi oznako: ŠTEVILKA 1 V MEHKOBI. Ne vsebuje barvil ali umetnih belil.

PAPIRNATE BRISAČE LEMON XXL

Papirnate brisačke Teta Violeta Lemon so kombinacija inovativne tehnologije in visokokakovostnih surovin, ki zagotavljajo izjemno čvrstost in vpojno moč. Izdelane so iz 100 % celuloze, pridobljene iz obnovljivih virov. Brez umetnih belil in elementarnega klora – varne za uporabo v stiku s hrano. 

PAPIRNATE BRISAČE PICNIC

Papirnate brisačke Teta Violeta Clever Cut so izjemno praktične za uporabo saj lahko liste pretrgate na pol. S to ekonomično in praktično lastnostjo tako razširite uporabo papirnatih brisač na ves dom. Izdelane so iz 100 % celuloze, pridobljene iz obnovljivih virov. 4D tehnologija punktiranja papirja zagotavlja trdnost papirja, tudi v stiku s tekočinami. Ne vsebuje barvil ali umetnih belil.

Obiščite program zvestobe Mini pustolovščine!

Več