Violeta

Violeta izdelki za pranje in pripomočki za osebno higieno so nepogrešljivi v vsakem domu. Jih uporabljate?

Poiščite izdelke Violeta v spletni trgovini

Več
banner LD dobavitelji 720x400px40
banner LD dobavitelji 720x400px39
banner LD dobavitelji 720x400px41

Plenice Violeta Double Care Air Dry

Prve plenice v Evropi izdelane z inovativno AIR DRY tehnologijo. Posebej ustvarjene, da bi omogočile hitro vpijanje in ohranile dojenčkovo kožo suho. Površina plenice je sestavljena iz mehkih blazinic za hitrejšo porazdelitev tekočine po celotni površini plenice. Elastične gumice odbijajo tekočino in preprečujejo njeno uhajanje ob straneh – pri tem se nežno prilagodijo dojenčku. V vsakem pakiranju dobite tudi GRATIS otroške vlažilne robčke Violeta Double Care.

Toaletni papir 16/1

Naš toaletni papir PREMIUM je izdelan iz 100 % celuloze, pridobljene iz obnovljivih virov. Edinstvena tehnologija obdelave Premium papirja zagotavlja na dotik izjemno nežen papir, ki je še prijaznejši do kože. Ne vsebuje barvil ali umetnih belil. Privoščite si najboljše.

Mehčalci Violeta 1,8 l

Očarajte z razkošnim ter edinstvenim vonjem Violeta mehčalcev. Njihova edinstvena formula omogoča postopno sproščanje dišečih kapsul zato je dišava obstojna do 16 tednov. Kolekcija naših prefinjenih mehčalcev za tkanine združuje pet različnih karakteristik, ki poudarjajo privlačnost in neustavljivo čutnost dišečih esenc. Prvi med njimi je Original, razveselil pa vas bo, če imate radi izrazite cvetlične tone. Dišava temelji na osvežilnih dišavah citrusa in jabolk s cvetno noto vijolice, vrtnice in jasmina.
Če imate rajši vonj po Sredozemlju izberite Lagoon mehčalec s sadnimi dodatki nepogrešljivega mošusa in amberja, ki ohranja dolgotrajno svežino ter poskrbi za lažje likanje oblačil.

Mehčalec Sunshine v vaš vsakdan prikliče sonce s čutnim vonjem nageljnov, kombinacije cvetov in sadnih tonov.
Paradise mehčalec prinaša osvežitev za vroče poletne dni zahvaljujoč čistim, intenzivnim in čutnim dišavam.
Sensitive pa bo z vonjem svežega vetriča in hranilnih lističev svežega belega mošusa ter svile poskrbel za nežno nego.

banner LD dobavitelji 720x400px42

Obiščite stran Leteča druščina

Več