Urejeni grobovi

Novembrski prazniki bodo kmalu tu. Svojih najdražjih se lahko spomnimo na različne načine. Poleg klasičnih sveč in rož, v naši ponudbi najdete tudi kamenčke spomina in spominske tablice. Z malo domišljije in ročnih spretnosti pa lahko vaš grob uredite tudi z unikanimi, doma izdelanimi aranžmaji in spominki.

Od 26. do 30. 10. 2020 izkoristite 40% popust na vse sveče.

Več

Kupite vse za grob preko spleta.

V spletno trgovino
Banner Redni katalog 720x400px 2020 10 085
Zakaj bi nosili težke vreče zemlje in peska za grob. Naročite jih preko spleta.

Bio razgradljive sveče

Novost so tudi sveče iz furnirja, ki so 100% biorazgradljive. Sveče Evergreen so narejene iz ognjevarnega furnirja iz lesa slovenskih dreves.

 Banner Redni katalog 720x400px 2020 10 22

Eko papirnate sveče

Sveča iz papirja? Zakaj pa ne. EkoVita izdeluje pestro paleto papirnatih eko sveč. Pa še lepe motive imajo, ki bodo popestrili vaš grob. Kateri vam je najbolj všeč?

 Banner Redni katalog 720x400px 2020 10 17

Eko solarne sveče

Poskrbimo za zeleno prihodnost z eko solarnimi svečami Vestina. Le-te so trajnejše in zdržijo zelo dolgo, saj se napajajo s sončno energijo. Ob pravilni uporabi gorijo do 1000 dni neprekinjeno podnevi in ponoči. Za svoje delovanje potrebuje le 4 ure svetlobe. Odporne so proti vodi, vlagi in vetru. Tako bo na vašem grobu vedno svetila svečka, tudi, če nimate časa za pogosto obiskovanje pokopališča. Priročno, kajne?

Banner Redni katalog 720x400px 2020 10 152

Parafinske sveče

Parafinske sveče so tradicionalni okras grobov, ki pa med okoljsko vedno bolj ozaveščenimi uporabniki, izgubljajo svoj primat. Klasične parafinske sveče v veliki meri že nadomeščajo eko sveče, ki so trajnejše in prijaznejše okolju. Kakšne svečke boste letos prižgali vi?

Banner Redni katalog 720x400px 2020 10 9

Kamenčki spomina in spominske ploščice

Kamenčki spomina in spominske ploščice so relativno nov okras, ki krasi vedno več grobov. So nekaj novega, unikatnega in trajnejšega. Lahko jih naredite tudi sami in se tako svojih najdražjih spomnite na še bolj oseben način. Jih boste kupili ali naredili sami?

Banner Redni katalog 720x400px 2020 10 83

Cvetoče lončnice

Cvetje je najlepši okras že samo po sebi. Še posebej, če se bohoti na lončnici, ki še raste. Ne samo, da so cvetoče lončnice na grobovih trajnejše, vnašajo tudi več življenja in svežine. Pa še menjati jih ni potrebno tako pogosto, kot rezano cvetje. V jesenskih dneh lahko krasijo vaš grob vse do zgodnje zime. Katero lončnico bi izbrali letos?

Rezano cvetje in ikebane

Cvetlični aranžerji so pravi mojstri okraševanja grobov. Šopki iz rezanega cvetja in raznolike ikebane so lahko prava paša za oči. Vendar ni nujno, da zanje potrošite ogromno denarja v dragih cvetličarnah. Z malo spretnosti jih lahko izdelate tudi sami. Cvetje enostavno kupite v Mercatorju ali pa ga naberete na svojem vrtu, dodate kak kos lesa, storže ali poljubne jesenske plodove in unikatna ikebana je nared. Se boste lotili izdelave svoje ikebane?

 Banner Redni katalog 720x400px 2020 10 154

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se