Tuborg

Tuborg je mednarodna blagovna znamka piva, ki je prisotna v več kot 70 državah sveta. Varijo ga že od leta 1880. Je najbolj prodajano pivo na Danskem. Zelo hitro rast prodaje in priljubljenosti dosega v Vzhodni Evropi in Aziji. Tuborg je visokokvalitetno in zelo pitno pivo s svežim in lahkim okusom.

Poiščite pivo Tuborg v spletni trgovini!

V spletno trgovino
Banner Vitapur dobavitelji 720x400px 2022 09 2226
Banner Vitapur dobavitelji 720x400px 2022 09 2224

TUBORG GREEN

Tuborg je visokokvalitetno in zelo pitno pivo s svežim in lahkim okusom. Je vedrega in mladostnega značaja in prav zato podpira razne glasbene prireditve po vsem svetu: Roskilde Festival, Green fest, Download festival, Woodland,…

Vsebnost alkohola: 4,6%

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

BUDWEISER BUDVAR ORIGINAL

Budweiser Budvar je blagovna znamka piva, ki ponosno ohranja češke korenine, saj se proizvaja izključno v eni pivovarni, v kraju Češke Budejovice. Že 750 let ohranja tradicijo varjenja piva.
Budweiser Budvar Original je premium lager, svetlo pivo za prave ljubitelje piva, edinstveno in nezamenljivo, z zaščiteno označbo porekla.
To vrhunsko pivo ustvarijo plemeniti ženski cvetovi hmelja najvišje kakovosti, tipa Humulus lupulus, neokrnjena voda iz 300 m vodnjakov ter edinstven moravski ječmen.

Vsebnost alkohola: 5%

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Vitapur. 

Več