Teekanne

Čaj je posebna pijača, zdrava tako za telo kot dušo. Že nežni vonj več kot 150 aromatičnih sestavin in prijeten okus poskrbita za harmonično razpoloženje in spodbudita našo notranjo energijo.

Pri TEEKANNE stoji v ospredju vaš užitek. Njihovi strokovnjaki za pridelovanje čaja potujejo povsod po svetu in izbirajo le najboljšo kakovost. Kaj je boljšega kot kadeča se skodelica Teekanne čaja pozimi, kozarec hladnega čaja poleti, na primer Broncho ali Immuni tea, ko začutite prehlad, eden izmed mnogih Teekanne zelenih ali črnih čajev ob posebnih priložnostih?

Poiščite čaje TEEKANNE v spletni trgovini

Več

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2867

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2873

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2869

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2870

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2875

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2874

ZELIŠČNI IN SADNI ČAJI

Njihova dobra stran je, da imajo same prednosti: ne vsebujejo kofeina, nimajo kalorij, lahko jih pijete vroče ali hladne, poleti in pozimi, zjutraj in zvečer, ugajajo starim in mladim. Teekanne mešanice zeliščnih in sadnih čajev so posebne zato, ker je razmerje med naravno kislostjo, sladkobo in okusom natančno uravnotežena, izbira pa zelo široka. Letošnjo sezono odpiramo kar s tremi odličnimi novitetami: sadna čaja Italian Lemon ter Sweet Peach in zeliščno-sadno mešanico s kar 65% ingverja in okusom limone.

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2871

HARMONIJA ZA TELO IN DUŠO

Bogate mešanice zeliščnega čaja za trenutke ko vaše telo potrebuje podporo ali zgolj za prijetno sprostitev po napornem dnevu. V letošnjem letu bomo celotni liniji zamenjali preobleko, pri čemer se sestavine in kvaliteta ne spremenijo prav nič.

SLIM ČAJI

Ko se odličite, da boste naredili nekaj zase in hkrati uživali v skodelici čaja iz posebnih zeliščnih mešanic, ki na naraven način pomagajo pri razstrupljanju telesa. Letošnja novost: Detox&slim passion – zeliščna mešanica za vse tiste, ki so vam všeč čaji Detox, a imate raje malce bolj saden okus.

ZELENI ČAJI

Tradicionalno izhaja iz Kitajske in je že tisoče let znan kot vir dobrega počutja. Teekanne Green tea je preprosta mešanica izbranih lističev zelenega čaja ali obogatena z izbranimi in s prefinjenimi okusi različnega osvežujočega sadja ali dodatkom ingverja.

ČRNI ČAJI

Teekanne ponuja klasično paleto izbranih prefinjanih črnih čajev iz najboljših čajnih vrtov na svetu, brez ali s slastnimi okusi.
Vsi zeleni in črni čaji Teekanne izvirajo iz trajnostne pridelave in so po novem certificirani z oznako organizacije Rainforest Alliance (www.ra.org), ki si prizadeva za ohranitev tropskih deževnih gozdov in za boljše življenje pridelovalcev.

ČAJI IZ SVETA

Posebna linija čajev Teekanne izjemnega okusa, ki vam z vsako skodelico pričara tudi kanček daljnega sveta.

MAMA & OTROK

Dobro uravnotežene in blagodejne mešanice zeliščnega čaja, narejena posebej za najzgodnejši čas materinstva in otroštva.

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Vitapur. 

Več