Somat

Za bleščeče čisto in sijočo posodo.

Poiščite izdelke Somat v spletni trgovini

V spletno trgovino
03 banner leteca druscina 720x400px14
03 banner leteca druscina 720x400px15
03 banner leteca druscina 720x400px17

Somat All in One 

Tablete za pomivanje posode Somat All in 1 Extra zagotavljajo popolnoma čisto in sijočo posodo, tudi pri nizkih temperaturah! Učinkovito odstranjujejo trdovratne madeže in ostanke, kot so madeži čaja in kave ter zagotavlja popolne rezultate pomivanja že pri 40 °C. Poleg funkcije soli in izplakovanja Somat All in 1 Extra prav tako pomaga pri zaščiti vaših kozarcev pred korozijo stekla. Preprosto namestite eno tableto v predal za odmerjanje – zaradi vodotopne folije je ni treba odviti!

Somat Excellence

Tablete Somat Excellence 4-in-1 so nove, hitro topljive kapsule za pranje posode, narejene iz praška in 3 edinstvenih trdnih komor z gelom v biorazgradljivi vodotopni foliji. Somat Excellence tablete so primerne za vso posodo, ki jo je varno prati v pomivalnem stroju, ter pomaga ščititi krožnike, kozarce, šalice, steklenice, posode, plastike in ponve. Naša nova, najboljša formula Somat za strojno pomivanje posode ne pušča ostankov ali posušenih vodnih madežev, kar pomeni da po končanem ciklu ni potrebno več polirati. Namesto tega lahko uživate v odličnem sijaju!

Somat Gold gel

Somat Gold Gel – naša najboljša formula Somat s tehnologijo globinskega čiščenja, ki prodre v trdovratno umazanijo, kot so na primer ostanki kosmičev, in jo pomaga odstraniti. Njegova edinstvena razdeljena plastenka omogoča kombinacijo dveh učinkovitih formul za močno razmaščevanje in za dobro znano moč proti zažganim madežem.

Somat gold Tablete

Ali oklevate pri tem, da bi dali svojo posodo z zažganimi ostanki v pomivalni stroj?  Ne skrbite, tablete Somat Gold z močno tehnologijo globinskega čiščenja odstranijo tudi najbolj trdovratno umazanijo. Za čisto posodo brez kakršnega koli napora. Zahvaljujoč močni Somat formuli lahko dosežete boljše rezultate proti zažgani umazaniji. Preprosto namestite eno tableto v predal za odmerjanje, ni je treba niti odviti!

 

Obiščite stran Leteča druščina