Somat

Za bleščeče čisto in sijočo posodo.

Poiščite izdelke Somat v spletni trgovini

V spletno trgovino

Somat Excellence 720x400px

Somat 720x400px

Somat kapsule za pomivalni stroj Excellence 4in1, 51/1

Za odlično čiščenje in sijaj: kapsule za pomivalni stroj Somat Excellence 4in1 Caps so hitro topne kapsule z edinstveno kombinacijo praška in 3 trdimi gelskimi komorami v biorazgradljivem in 100% topnem pokrovu.
Močna formula za globinsko čiščenje in briljantni sijaj ščiti občutljivo posodo in skrbi za pomivalni stroj.
Kapsule so primerne za vse pomivalne stroje. Ne puščajo madežev vode – za sijoč, čist rezultat!

Somat Excellence Duo gel za strojno pomivanje posode

Somat Excellence Duo gel se hitro raztopi v vodi tudi pri nizkih temperaturah (od 45 ℃) in eko programih ter ne pušča sledi na posodi, kar omogoča visok sijaj posode. Gel se lahko uporablja za vse vrste posod, vključno z otroškimi stekleničkami. Sestava gela s tehnologijo globinskega čiščenja odstranjuje tudi najtrdovratnejšo umazanijo. Edinstvena dvokomorna embalaža zagotavlja kombinacijo dveh gelskih formul za učinkovito čiščenje in močne razmaščevalne učinke. Zaradi visokokakovostne sestave se bo gel raztopil in posode pomivali v kratkih ciklih pranja.

Somat tablete za pomivalni stroj Gold, 72 tablet

Tablete Somat Gold z močno tehnologijo globinskega čiščenja odstranijo tudi najbolj trdovratno umazanijo. Za čisto posodo brez kakršnega koli napora. Zahvaljujoč najboljši formuli Somat lahko dosežete boljše rezultate proti zažganim ostankom hrane. Preprosto namestite eno tableto v predal za odmerjanje – zaradi vodotopne folije je ni treba odviti.

Obiščite stran programa zvestobe - posode

Več