Riso Scotti in Star
Riži Riso Scotti je največji italijanski proizvajalec rižev z visokimi standardi kakovosti ponuja širok izbor različnih tipologij riža. Saikebon pa že vrsto let navdušuje ljubitelje orientalske hrane zaradi izjemnega okusa in izredno kratkega časa priprave. Medtem pa so mesne in druge pripravljene omake Star veliki zaveznik tistih, ki jim primanjkuje časa za kuhanje.
Poiščite izdelke Risso Scotti in Star v speltni trgovini
V spletno trgovinoSAIKEBON REZANCI
Linija orientalskih rezancev in juhic v lončkih Saikebon že vrsto let navdušuje ljubitelje orientalske hrane zaradi izjemnega okusa in izredno kratkega časa priprave (samo 3 minute).
Potrebni so samo vroča voda in 3 minute za pripravo svojega najljubšega orientalskega nudla s sojo ali juhice Saikebon.
- GOVEJA JUHA: orientalska juhica z govedino in zelenjavo, pripravljena v samo 3 minutah.
- PIŠČANČJA JUHA: orientalska juhica s piščančjim mesom in zelenjavo, pripravljena v samo 3 minutah.
- ZELENJAVNA JUHA: orientalska juhica z zelenjavo, pripravljena v samo 3 minutah.
- YAKISOBA PIŠČANEC: orientalski rezanci s piščančjim mesom, zelenjavo in sojino omako, pripravljeni v samo 3 minutah.
RIŽI RISO SCOTTI
Največji italijanski proizvajalec rižev z visokimi standardi kakovosti ponuja širok izbor različnih tipologij riža, vsaka po svoje najboljša in primerna za pripravo vaše najljubše riževe jedi.
- SANT ANDREA: vrsta dolgozrnatega riža z visoko vsebnostjo škroba in visoko vzdržljivostjo na dolge čase kuhanja, ki je zaradi teh lastnosti zelo primeren za pripravo tradicionalnih italijanskih rižot, lahko pa tudi sladic in drugih riževih jedi (kot npr. polnjena zelenjava ali sarme). Prideluje se ga v glavnem v riževih poljih v okolici mesta Vercelli v Italiji.
- ARBORIO: srednje zrnati riž z velikimi zrni bogatimi s škrobom, ki med kuhanjem absorbirajo toliko vlage, da se njihov volumen poveča kar 5-krat. Primeren je za pripravo tradicionalnih italijanskih rižot, lahko pa tudi sladic (kot npr. riževega narastka ali pa mlečnega riža). Prideluje se ga na poljih med Vercellijem in Paviom v Italiji.
- ORO DOLGOZRNATI PARBOILED: »zlati riž«, je takšno barvo pridobil zaradi t. i. procesa parboilizacije, ki naredi njegova zrna odporna na dolge čase kuhanja, omogoča to, da zrna ostanejo cela in se ne razkuhajo. Iz 100 g riža ORO Parboiled Riso Scotti nastane zaradi posebne tehnologije sušenja Riso Scotti kar 255 g kuhanega riža, medtem ko iz ostalih parboiled rižev nastane v povprečju okoli 220 g kuhanega riža. Primeren je za tople in hladne riževe solate, priloge, juhe in slovenske »suhe rižote«.
OMAKE GRAN RAGÙ STAR
Mesne in druge pripravljene omake Star so veliki zaveznik tistih, ki jim primanjkuje časa za kuhanje in ki želijo vseeno pripraviti jed z omako iz skrbno izbranih visokokakovostnih sestavin, pripravljeno tako, kot bi jo pripravili v domači kuhinji – z dolgimi počasnimi in skrbnimi postopki kuhanja.
- MESNA OMAKA (enojček/dvojček/trojček): mesni ragu iz 29,5 % deleža govejega in svinjskega mesa, pripravljena s tradicionalno italijansko mešanico popraženega korenja, čebule, zelene in paradižnikovega koncentrata. Odlična s testeninami, zelenjavo, krompirjem, doma ali na poti, na počitnicah ali v hribih.
- MESNA OMAKA SPECK (dimljen pršut): mesni ragu z dodanim dimljenim pršutom (špekom) za velike ljubitelje dimljenih jedi.
- MESNA OMAKA EXTRAGUSTO (dvojček/trojček): mesni ragu s še izrazitejšim mesnim okusom, saj vsebuje kar 35 % mesa in pripravljena s tradicionalno mešanico korenja, čebule, zelene in paradižnikovega koncentrata. Odlična s testeninami, zelenjavo, krompirjem, doma ali na poti, na počitnicah ali v hribih.
- MESNA OMAKA PICCANTE: slastni mestni ragu, pripravljen po tradicionalni italijanski metodi, s kar 28 % mesa in dodanim čili feferonom za velike ljubitelje pekočih jedi (testenin, riževih jedi, mehiških enchiladas ipd).