Rio Mare

Izdelki Rio Mare združujejo edinstven okus, visoko kakovost in praktičnost, vse v enem izdelku. Rio Mare tunina je dragocen vir beljakovin, vitaminov in mineralov. Poznate celotno linijo izdelkov?

Poiščite izdelke Rio Mare v spletni trgovini!

Več

 

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2863

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2862

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2865

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2866 Banner dobavitelji 720x400px17

TUNINA RIO MARE V OLJČNEM OLJU

Poskusite nezamenljiv okus tunine Rio Mare: samo tunina vrhunske kakovosti in najboljše oljčno olje, skrbno pripravljena z italijanskem strokovnim znanjem. Njeno visoko kakovost zagotavljajo s strogimi nadzori in izredno temeljitimi postopki čiščenja; tunina je konzervirana samo z dodatkom dobrega oljčnega olja in morske soli. Navdušil vas bo njen edinstven okus, nežna roza barva in njena tekstura, ki je hkrati čvrsta in tako nežna, da jo razneži že grisin. Zato je Rio Mare v Italiji št. 1* in idealna izbira za vse vaše jedi.
Rio Mare. Pravi italijanski okus.

RIO MARE INSALATISSIME

»Poskusite vse okuse Insalatissime Rio Mare: gotove solate s tunino, idealne take, kot so, ali za obogatitev vaših jedi. Samo tunina vrhunske kakovosti in skrbno izbrane sestavine v čudovitih receptih, v katerih lahko uživate, kjer koli ste: doma, v službi, v parku ali ob morju.
Rio Mare. Ker je že pripravljena, si jo privoščite kadarkoli zahvaljujoč posebni embalaži, ki ohranja svežino, okus in prehranske lastnosti brez dodanih konzervansov. Hitro, enostavno...in dobro zate! Pravi italijanski okus. Obiščite spletno mesto www.riomare.si in odkrijte vse slastne recepte.«

RIO MARE PATE'

Poskusite nezamenljiv okus tunine Rio Mare paté: samo tunina vrhunske kakovosti in izbrane sestavine za edinstvene recepte, ustvarjene s strokovnim znanjem Rio Mare. Rio Mare Paté namazi so idealni za hranljive prigrizke, okusne aperitive in slastne predjedi, polne ustvarjalnosti!

Banner dobavitelji 720x400px18

V Rio Mare vam ponujamo »Odgovorno Kakovost« za vse naše izdelke. Zavezani smo k trajnostnemu ribolovu, spoštovanju okolja in ljudi ter spodbujamo pravilno prehranjevanje. Več informacij tukaj.

Obiščite Pravljično vasico 2!

Več