Rio Mare

Izdelki Rio Mare združujejo edinstven okus, visoko kakovost in praktičnost, vse v enem izdelku. Rio Mare tunina je dragocen vir beljakovin, vitaminov in mineralov. Poznate celotno linijo izdelkov?

Poiščite izdelke Rio Mare v spletni trgovini!

Več

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2865

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2866

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2863

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2862

RIO MARE INSALATISSIME

Hitro, enostavno...in dobro zate! Poskusite vse okuse Insalatissime Rio Mare: pripravljene solate s tunino, idealne take, kot so, ali za obogatitev vaših jedi. Brez konzervansov.

Samo tunina vrhunske kakovosti in skrbno izbrane sestavine v čudovitih receptih, v katerih lahko uživate, kjer koli ste: doma, v službi, v parku ali ob morju.

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2864

RIO MARE NATURA

Tunina v naravnem soku Natura. Rio Mare Natura je odličen zaveznik za vse, ki si želijo biti v formi in zaživeti lahkotno, ne da bi se s tem odpovedali dobremu okusu! Več okusa, manj vode! Rio Mare Natura je okusna in kompaktna tunina v lastnem soku z le kapljico vode. Edinstven okus tunine in kar je najbolje - ni je potrebno odcediti! Predstavlja revolucijo v segmentu tunine v lastnem soku.

KUHARSKI NASVET:

Idealno za vse vrste jedi kjer želite okus najboljše tunine združen s svežino in lahkotnostjo. Za pripravo enostavnih, a okusnih obrokov.

RIO MARE LEGGERO

Tunina ob raznoliki in uravnoteženi prehrani ter zdravem življenjskem slogu vsebuje veliko beljakovin, ki prispevajo k rasti in vzdrževanju mišične mase. Bogata z vitaminom B12, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Je vir fosforja, ki prispeva k normalnemu sproščanju energije pri presnovi.

Rio Mare. Pravi italijanski okus.

V Rio Mare vam ponujamo »Odgovorno Kakovost« za vse naše izdelke. Zavezani smo k trajnostnemu ribolovu, spoštovanju okolja in ljudi ter spodbujamo pravilno prehranjevanje. 

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Fixeez.

Več