Purina One

V Purini smo posvečeni pomaganju hišnim ljubljencem, da živijo dlje, srečnejše in bolj zdravo, zahvaljujoč pravilni prehrani in oskrbi. Naša glavna naloga je ponuditi okusne, hranljive in predvsem varne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in varnosti. Razumemo in delimo občutke in ljubezen, ki jih imajo lastniki do svojih hišnih ljubljenčkov, glede na to, da večina od nas ima hišnega ljubljenčka.

02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 168
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 169
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1610
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 1614
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 166
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 167
02 Banner MZ Veseli valovi izdelki 720x400px 2020 07 171

Purina One Adult - suha in mokra hrana za mačke

Purina One Adult nudi odraslim mačkam vse, kar potrebujejo, da ostanejo zdrave. Gre za posebno mešanico hranlilnih snovi, vitaminov, mineralov in maščobnih kislin, ki zagotavljajo optimalno prehrano odraslih mačk. Zaradi odlične sestave pomaga mačkam pri zmanjševanju nastanka zobnega kamna, pri ohranjevanju zdravih sečil, močnih kosti ter pri zdravi in sijoči dlaki.
Na voljo briketi (200 g ali 800 g z okusom piščanca ali lososa) in mokra hrana (85 g z okusom piščanca).

Purina One Sterilcat - suha in mokra hrana za sterilizirane mačke

Purina One Sterilcat je posebej pripravljena za sterilizirane mačke. Sterilizacija namreč vodi do hormonskih sprememb, ki lahko pri vaši mački vplivajo na presnovo, pridobivanje telesne teže in pogostejših težav s sečili. Purina One Sterilcat vsebuje prilagojeno raven beljakovin, maščob in mineralov, ki pomagajo ohraniti zdravo presnovo vaše sterilizirne mačke, njeno mišično maso, uravnavajo telesno težo in pomagajo ohraniti zdrava sečila vaše mačke.
Na voljo briketi (200 g ali 800 g z okusom govedine) in mokra hrana (85 g z okusom lososa).

Purina One Indoor - suha in mokra hrana za hišne mačke

Purina One Indoor je hrana, ki je posebej prilagojena potrebam mačk, ki večino časa preživijo v notranjih prostorih. Hrana je tako pripravljena iz kakovostnih sestavin, ki skupaj pripomorejo k boljšemu zdravju mačk. Med sestavine Purine One Indoor spadajo kakovostni antioksidanti, ki pomagajo mačkam do močnega imunskega sistema, ter naravne vlaknine, ki pomagajo omejiti nastajanje sprimkov dlak v želodcu, kar se še posebej rado pojavlja pri mačkah, ki večino časa preživijo v notranjih prostorih. Poleg teh pa je v hrani še kopica drugih sestavin, ki pomagajo do zdravja vaših mačk in jim hkrati nudijo popoln užitek pri hranjenju.
Na voljo briketi (200 g ali 800 g z okusom purana) in mokra hrana (85 g z okusom tune).

Purina One Junior - suha hrana za mačje mladiče

Purina One Junior je pripravljena posebej za mačje mladiče (po prenehanju dojenja do 12 mesecev), doječe ter breje mačke. Mačji mladiči imajo prav posebne potrebe, zato za svojo rast in razvoj potrebujejo primerno prehrano. Purina One v celoti zadovolji te potrebe mačk in tako omogoča razvoj močnega imunskega sistema, spodbuja optimalno rast, hkrati pa je po velikosti prilagojena za manjša usta mačjih mladičkov.
Na voljo okus piščanca v 200 g pakiranju.

Purina One Adult - suha in mokra hrana za odrasle pse manjših pasem

Purina ONE suha hrana za pse je namenjena manjšim pasmam psov s telesno težo pod 10 kg. Majhni koščki so posebej prilagojeni velikosti ust psov manjših pasem. Posebna kombinacija antioksidantov in kakovostnih beljakovin pomaga pri vzdrževanju močnega imunskega sistema. Zaradi zelo kakovostnih sestavin je hrana lahko prebavljiva, hrustljavi koščki in vse hranilne snovi pa poskrbijo za zdrave dlesni in zobe, lepšo kožo in dlako ter boljši metabolizem vašega psa. Na voljo briketi z okusom govedine (800 g) in mokra hrana z okusom piščanca (100 g).

Purina One Active - suha in mokra hrana za aktivne pse manjših pasem

Purina ONE suha hrana za pse je namenjena manjšim pasmam psov s telesno težo pod 10 kg. Majhni koščki so posebej prilagojeni velikosti ust psov manjših pasem. Posebna kombinacija antioksidantov in kakovostnih beljakovin pomaga pri vzdrževanju močnega imunskega sistema. Zaradi zelo kakovostnih sestavin je hrana lahko prebavljiva, hrustljavi koščki in vse hranilne snovi pa poskrbijo za zdrave dlesni in zobe, lepšo kožo in dlako ter boljši metabolizem vašega psa. Na voljo briketi z okusom piščanca (800 g) in mokra hrana z okusom govedine (100 g).

Oglejte si izdelke v spletni trgovini

V spletno trgovino