Purina ONE

Od 21. 3. do 24. 4. 2023

Že v treh tednih boste zaradi koristnih bakterij in ključnih hranilnih snovi opazili vidno razliko pri videzu in zdravju vaše mačke. Purina ONE MINI hrana za pse bo navdušila tudi vaše kosmatinčke.

Poiščite izdelke Purina ONE v spletni trgovini Mercator Online. 

V spletno trgovino

PURINA ONE briketi za odrasle mačke (piščanec, 800 g)

Purina One Adult nudi odraslim mačkam vse, kar potrebujejo, da ostanejo zdrave.

Gre za posebno mešanico hranlilnih snovi, vitaminov, mineralov in maščobnih kislin, ki zagotavljajo optimalno prehrano odraslih mačk.

Zaradi odlične sestave pomaga mačkam pri zmanjševanju nastanka zobnega kamna, pri ohranjevanju zdravih sečil, močnih kosti ter pri zdravi in sijoči dlaki.


PURINA ONE DUAL NATURE briketi za sterilizirane mačke (govedina, 750 g)

Purina One Dual Nature s spirulino in modrozeleno algo, ki s svojimi številnimi pozitivnimi učinki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu mačk.

Hrana je sestavljena iz kombinacije hrustljavih in mehkejših briketov, ki vsebujejo kakovostne beljakovine in predstavljajo pomemben vir aminokislin, zato pomagajo ohranjati zdrav prebavni sistem mačk.


PURINA ONE mokra hrana za občutljive mačke (piščanec in korenje, 4 x 85 g)

Purina One Sensitive je namenjena odraslim mačkam, ki imajo bolj občutljivo prebavo, težave s kožo ali dlako.

Hrana je pripravljena iz zelo kakovostnih in okusnih sestavin, ki so lahko prebavljive, prilagojeni viri beljakovin pa pomagajo pri preprečitvi intoleranc. Posebna mešanica hranilnih snovi, vitaminov, mineralov in maščobnih kislin zagotavljajo optimalno prehrano občutljivih odraslih mačk.

Z okusom piščanca in korenja.

 

PURINA ONE MINI briketi za manjše pasme psov (govedina in riž, 800 g)

Purina ONE suha hrana je namenjena manjšim pasmam psov s telesno težo pod 10 kg. Majhni koščki so posebej prilagojeni velikosti ust psov manjših pasem.

Posebna kombinacija antioksidantov in kakovostnih beljakovin pomaga pri vzdrževanju močnega imunskega sistema. Zaradi zelo kakovostnih sestavin je hrana lahko prebavljiva, hrustljavi koščki in vse hranilne snovi pa poskrbijo za zdrave dlesni in zobe, lepšo kožo in dlako ter boljši metabolizem vašega psa.