ProNature - Čisti dom, čisti svet!

Predstavljamo novo linijo proizvodov ProNature s posebnimi naravnimi sestavinami. Predstavljamo proizvode, ki zagotavljajo izjemno čistočo in sijaj na trajnosten in odgovoren način, s pomočjo naravnih sestavin, trajnostnega pakiranja in družbene odgovornosti.

Naročite izdelke ProNature preko spleta!

V spletno trgovino

ProNature certifikati

Izdelki imajo EU certifikat za zaščito okolja, katerega se dodeli proizvodom ali storitvam, ki tekom življenjskega cikla najmanj škodujejo okolju.

USP1 Somat ProNature Tabs CP SLO

Na naši embalaži so oznake, ki potrjujejo, da je izdelek delno formuliran iz naravnih sestavin ter, da je embalaža sestavljena iz reciklirane plastike.

Somat ProNature

Somat All in 1 ProNature je učinkovita tableta za strojno pomivanje posode, ki odstrani tudi najbolj trdovratne madeže. Vašo posodo očisti in ji doda svežino. 

USP1 Somat ProNature Tabs Draft 1

Tablete za strojno pomivanje posode so enostavne za uporabo, ovoja ni potrebno odstranjevati, ker je vodotopen in biorazgradljiv. V skladu s trajnostnim čiščenjem je formula oblikovana iz 94% naravno pridobljenih sestavin hkrati pa zagotavlja 100% Somat delovanje. Prehodno doziranje ali namakanje ni potrebno.

Somat All in 1 ProNature tablete za strojno pomivanje posode so primerne za vso posodo, ki jo lahko pomivamo v pomivalnem stroju in sicer, krožnike, kozarce, skodelice, steklenice, pribor, lonci ter ponve.

Tablete za strojno pomivanje posode nimajo dodanih parfumov, ne puščajo ostankov hrane ter dodajo sijaj vaši posodi po vsakem ciklu.

USP2 Somat ProNature Tabs

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se