Ponti

Skrivnost balzamičnega kisa iz Modene Ponti: izjemen v kuhinji, veličasten na mizi.

Zahvaljujoč svoji intenzivni a prefinjeni aromi, ki spominja na kuhan grozdni mošt, sladko kislega okusa, vas bo Balzamični kis iz Modene Ponti vedno znova presenetil ter osvojil tudi najzahtevnejše gurmane. S svojimi izjemnimi lastnostmi je idealen dodatek vsem tradicionalnim jedem; vaše izbrane jedi bo naredil neposnemljive in hkrati edinstvene tiste, najbolj preproste. Svojo veličastnost bo dokazal z izjemno aromo in okusom jedi.

Poiščite balzamični kis Ponti v speltni trgovini

Več
Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2858
Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2859

Združite izjemen okus in kreativnost ter odkrijete tradicijo

Balzamični kis iz Modene Ponti je rezultat počasnega pretvarjanja cenjenega vinskega kisa in kuhanih, koncentriranih grozdnih moštov izbranih vrst grozdja, kot so Trebbiano, Lambrusco, Sangiovese, Albana, Montuni, Fortana in Ancellotta v balzamični kis. Po zaključenem procesu staranja in prečiščevanja v hrastovih sodih pridobi bister videz, bleščečo temno rjavo barvo, intenzivno aromo, izrazit okus po kuhanem moštu in harmonično kislost. Običajno ga v kuhinji uporabljamo kot zadnjo sestavino pri pripravi jedi, vendar ga zaradi svojega izvirnega okusa lahko popolnoma svobodno uporabite kadarkoli in kakorkoli želite.

Preprosti nasveti za uporabo Balzamičnega kisa iz Modene Ponti

Balzamični kis iz Modene Ponti je dobro poznan dodatek, ki obogati okus svežih solat in kuhane zelenjave, odlično se poda k mesnim jedem z žara, pečenemu in kuhanemu mesu in ribam. Posebno okusen je s siri, tako mladimi kot staranimi, poda pa se tudi k jajčnim jedem in ostrigam. Poskusite Balzamični kis iz Modene Ponti s sadjem, posebej z jagodami, breskvami in tropskim sadjem ter spoznajte njegov edinstven okus s sladoledom. Pri pripravi različnih jedi je pomembno tudi doziranje, zato priporočamo, da pred uporabo kanete na žličko nekaj Balzamičnega kisa iz Modene Ponti in ocenite njegovo intenzivnost ter nato presodite potrebno količino in združljivost balzamičnega kisa z jedjo, ki jo pripravljate.

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Fixeez.

Več