Pik

Mesnine Pik so primerne za vse priložnosti. Navdušile vas bodo.

Poiščite mesnine Pik v spletni trgovini

Več
banner LD dobavitelji 720x400px34
banner LD dobavitelji 720x400px33
banner LD dobavitelji 720x400px31
banner LD dobavitelji 720x400px32

PARIŠKA KLOBASA PIKO

“PIKO” je najljubša mesna poslastica najmlajših gurmanov, pa tudi tistih starejših . Ta odlična pariška klobasa iz rdečega mesa je narejena iz visokokakovostne svinjine in govedine ter je bogata z beljakovinami. Priporočljiva je vsem, ki pazijo na pravilno in zdravo prehrano. Zaradi izjemno blagega okusa in lahkotne prebavljivosti, so to najljubše rezine na jedilniku otrok in odraslih. Čvrsta struktura te mesne dobrote omogoča enostavno rezanje in zlaganje najbolj domiselnih kombinacij v različnih oblikah in debelinah.

PURANJA DIMLJENA ŠUNKA

Izdelana iz najkakovostnejših kosov puranjih prs, rahlo dimljena, nežne strukture. Vrhunska in preverjena PIK kakovost ter posebna receptura so lastnosti, ki bodo zadovoljile tudi najbolj izbirčne gurmane. Je naravno bogata z beljakovinami: 19 g (na 100 g), z malo maščob: 2%, brez ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje ter 25% manj soli v primerjavi s podobnimi izdelki na trgu. Je idealna sestava na gurmanskih ploščah, solatah, pa tudi v okusnih sendvičih.

KUHANA ŠUNKA

Kuhana šunka se proizvaja iz izključno najboljših izbranih surovin. Le zaradi 2% maščobe in visoke vsebnosti beljakovin je KUHANA šunka prava izbira zdrave in uravnotežene prehrane. Lahkoten obrok s KUHANO šunko bo gurmanom omogočil, da bodo uživali v odličnem sočnem in prefinjenem okusu, obenem pa pazili na svojo prehrano in telesno težo. KUHANA šunka je idealna  za sočne sendviče, hrustljave tople sendviče, osvežilne solate, …  Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

FINA ŠUNKA

Fina šunka se proizvaja iz izključno najboljših izbranih surovin. Zanjo je značilna nizka vsebnost maščob in visoka vrednost beljakovin. FINA šunka je najboljša izbira za sladokusce in ljubitelje aromatičnih šunk, ki prisegajo na prefinjen okus in vonj dima. FINA šunka je nepogrešljiva sestavina razkošnih sendvičev, okusnih jedi iz testenin, osvežilnih solat in odlična izbira za pripravo šolskih prigrizkov. Prav tako je odličnega okusa pečena na ponvi ali pečena na žaru v kombinaciji z mesnimi in zelenjavnimi jedmi. Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

Obiščite stran Leteča druščina