Pik

Pikni nekaj dobrega. PIK mesni izdelki so izdelani iz kakovostnega svežega in predelanga rdečega mesa, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Vrhunsko kakovost izdelkov potrjuje 70 let tradicije in izkušenj njihovih mojstrov. 

Poiščite mesnine Pik v spletni trgovini

Več

 Banner mali sef dobavitelji 720x400px 2022 04 0752

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 916

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 917

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 918

 

PURANJA PEČENA ŠUNKA

Proizvedena iz najkakovostnejših kosov puranjih prs po posebni recepturi. Proizvod je v končni fazi proizvodnje pečen v pečici, kar mu daje poseben okus in vonj, ki ga razlikuje od ostalih podobnih proizvodov na tržišču. Ima visoko vsebnost beljakovin 18 g (na 100 g), z malo maščob: 2%, brez ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje ter 25% manj soli v primerjavi s podobnimi izdelki na trgu. Je idealna sestava na gurmanskih ploščah, solatah, pa tudi v okusnih sendvičih.

KUHANA ŠUNKA

KUHANA ŠUNKA se proizvaja iz izključno najboljših izbranih surovin. Le zaradi 2% maščobe in visoke vsebnosti beljakovin je KUHANA šunka prava izbira zdrave in uravnotežene prehrane. Lahkoten obrok s KUHANO šunko bo gurmanom omogočil, da bodo uživali v odličnem sočnem in prefinjenem okusu, obenem pa pazili na svojo prehrano in telesno težo. KUHANA šunka je idealna za sočne sendviče, hrustljave tople sendviče, osvežilne solate, … Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

FINA ŠUNKA

FINA ŠUNKA se proizvaja iz izključno najboljših izbranih surovin. Zanjo je značilna nizka vsebnost maščob in visoka vrednost beljakovin. FINA šunka je najboljša izbira za sladokusce in ljubitelje aromatičnih šunk, ki prisegajo na prefinjen okus in vonj dima. FINA šunka je nepogrešljiva sestavina razkošnih sendvičev, okusnih jedi iz testenin, osvežilnih solat in odlična izbira za pripravo šolskih prigrizkov. Prav tako je odličnega okusa pečena na ponvi ali pečena na žaru v kombinaciji z mesnimi in zelenjavnimi jedmi. Ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje.

PURANJA DIMLJENA ŠUNKA

Izdelana iz najkakovostnejših kosov puranjih prs, rahlo dimljena, nežne strukture. Vrhunska in preverjena PIK kakovost ter posebna receptura so lastnosti, ki bodo zadovoljili tudi najbolj izbirčne gurmane. Je naravno bogata z beljakovinami: 19 g (na 100 g), z malo maščob: 2%, brez ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena in soje ter 25% manj soli v primerjavi s podobnimi izdelki na trgu. Je idealna sestava na gurmanskih ploščah, solatah, pa tudi v okusnih sendvičih.

Obiščite Pravljično vasico 2!

Več