PIK Natur

Od 4. 1. do 14. 2. 2024

Nova linija mesnih izdelkov PIK Natur je brez dodanih nitritov in fosfatov. Njegov edinstven značaj izhaja iz skrbnega izbora sestavin in osredotočenosti na kakovost. 

Poiščite mesnine Pik Natur v Mercator Spletni trgovini.

V spletno trgovino

PIK NATUR

JASNO in OKUSNO - samo najboljše za vas in vaše najdražje.

Nova linija mesnih izdelkov PIK Natur je brez dodanih nitritov in fosfatov. Njegov edinstven značaj izhaja iz skrbnega izbora sestavin in osredotočenosti na kakovost. Ne glede na to, ali ste ljubitelj tradicionalnih okusov ali iščete nekaj novega, ima PIK Natur vse - od sočne mortadele in okusne pariške do nepozabne šunke in trajne klobase.

Čeprav so pri proizvodnji mesnih izdelkov nitriti in fosfati zaslužni za prepoznavno barvo izdelka in vplivajo na njegovo obstojnost, PIK brez dodanih nitritov in fosfatov ponuja inovativno različico priljubljenih mesnih dobrot, a še vedno s prepoznavnim izvirnim okusom. Noben izdelek ne vsebuje ojačevalcev okusa, umetnih barvil, glutena ali soje.

PIK NATUR ŠUNKA

Proizvedena je po preverjeni recepturi in je vrhunska poslastica za ljubitelje pristnega okusa brez dodanih nitritov in fosfatov.

Odkrijte čarobnost, kjer se vrhunska kakovost sreča z brezskrbnim užitkom v vsakem grižljaju.

  PIK NATUR sunka

PIK NATUR MORTADELA

Predstavlja popolno kombinacijo sočnosti in bogatega okusa ter zagotavlja kombinacijo kakovosti, ki se ji ni mogoče upreti.

Ta vrhunska mortadela je pridelana brez dodanih nitritov in fosfatov, zagotavlja izviren okus brez kompromisov in je idealna za različne jedi in za različne priložnosti.

PIK NATUR mortadela

PIK NATUR PARIŠKA KLOBASA

Idealen obrok za kateri koli čas dneva in vsako priložnost.

Vsem bo prinesla vrhunsko izkušnjo in poln okus.

Brez dodanih nitritov in fosfatov je odlična izbira za vse, ki se želite prehranjevati drugače.

PIK NATUR pariska klobasa

PIK NATUR TRAJNA KLOBASA

Narejena je iz najboljših kosov mesa in je idealna za vsa druženja, od družinskih do druženj s prijatelji.

Je popolna kombinacija tradicionalnega okusa in sodobnih standardov kakovostnejše prehrane brez dodanih nitritov in fosfatov.

PIK NATUR trajna klobasa