Sola

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo.

Poiščite izdelke Sola v spletni trgovini

V spletno trgovino

Sola ledeni čaj limona

Sola ledeni čaj limona je novi član družine Sola, ki že od pomladi navdušuje vse ljubitelje ledenih čajev. Prepoznate ga po rumenem pokrovčku. Prav tako kot legendarna Sola ledeni čaj breskev in brusnica je tudi ta brez konzervansov.

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki10

Sola zeliščni čaj

Če vam bo kmalu zavrelo, je najbolje, da si privoščite čajno skrivnost, ki so jo obvladale že naše prapraprapraprapraprababice, pa tudi kak dedek. Ta vsebuje (Zeliščni čaj, ne dedek) poparek poprove mete, melise, limonske trave, cveta kamilice ter semena navadnega komarčka. Kot se za strogo vzgojo davnih dni spodobi, nimajo pri tem nobene besede niti konzervansi niti umetna barvila.   

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki11

Sola ledeni čaj breskev

Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo. S svojim polnim okusom, ki bi ga prepoznali tudi v miže sredi noči, navdušuje vse, nagnjene k reševanju najrazličnejših izzivov. Sliši se logično, saj poleg negazirane izjemnosti vsebuje mešanico breskovega soka, naravni izvleček šipka in črnega čaja. Seveda pa v njem ni prostora za konzervanse in jamranje. Navdušuje v pločevinki ali plastenkah različnih velikosti. Odvisno od žeje.

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki8

Sola ledeni čaj brusnica

S svetlobno hitrostjo opažena rdeča barva tega ledenega čaja že vrsto let kraljuje najprej na policah, nato pa na domačih mizah. Če ga še niste poizkusili, si predstavljajte troglasno simfonijo ameriške brusnice, jabolka ter limone, ki se medsebojno skladajo kot odvijanje pokrovčka na vroč poletni dan.

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki9