Sola

Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo.

Poiščite izdelke Sola v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner mali sef dobavitelji 720x400px67

Banner mali sef dobavitelji 720x400px68

Banner mali sef dobavitelji 720x400px66

Banner mali sef dobavitelji 720x400px69

 

 

 

 

Sola Ice Tea breskev

Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo. S svojim polnim okusom, ki bi ga prepoznali tudi v miže sredi noči, navdušuje vse, nagnjene k reševanju najrazličnejših izzivov. Sliši se logično, saj poleg negazirane izjemnosti vsebuje mešanico breskovega soka, naravni izvleček šipka in črnega čaja. Seveda pa v njem ni prostora za konzervanse in jamranje. Navdušuje v pločevinki ali plastenkah različnih velikosti. Odvisno od žeje.

Sola zeliščni čaj

Če vam bo kmalu zavrelo, je najbolje, da si privoščite čajno skrivnost, ki so jo obvladale že naše prapraprapraprapraprababice, pa tudi kak dedek. Ta vsebuje (Zeliščni čaj, ne dedek) poparek poprove mete, melise, limonske trave, cveta kamilice ter semena navadnega komarčka. Kot se za strogo vzgojo davnih dni spodobi, nimajo pri tem nobene besede niti konzervansi niti umetna barvila.

Na voljo: 

  • Sola zeliščni čaj 0,5L
  • Sola zeliščni čaj 1,5L

Sola Ice tea brusnica

S svetlobno hitrostjo opažena rdeča barva tega ledenega čaja že vrsto let kraljuje najprej na policah, nato pa na domačih mizah. Če ga še niste poizkusili, si predstavljajte troglasno simfonijo ameriške brusnice, jabolka ter limone, ki se medsebojno skladajo kot odvijanje pokrovčka na vroč poletni dan. Vsakič znova prepriča v 0,5 l ali 1,5 l plastenki.

Sola metin čaj

Nekega dne se je pri nas oglasila babica in povprašala, če vemo, kako se dela okusen Metin čaj. »Ravno delamo na tem,« smo odgovorili. Dali smo ji ga za poizkusit in pokimala je v znak zadovoljstva ter dodala: »Dajem vam dovoljenje, da ta Metin čaj pijejo vnukinje in vnuki vseh starosti. Po okusu razberem, da ima 30 % manj sladkorja. Sedaj pa grem na tržnico,« je rekla, se usedla na svoj doma izdelan skiro na sončne celice ter nam pomahala v slovo. In še danes lahko uživate v Metinem čaju povsem po svoje – z ledom v kozarcu, prijetno pogretem v skodelici ali pa kar neposredno iz plastenke.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se