Sola

Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo.

Poiščite izdelke Sola v spletni trgovini

Več

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2822

 

 

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2824

Sola zeliščni čaj

Če vam bo kmalu zavrelo, je najbolje, da si privoščite čajno skrivnost, ki so jo obvladale že naše prapraprapraprapraprababice, pa tudi kak dedek. Ta vsebuje (Zeliščni čaj, ne dedek) poparek poprove mete, melise, limonske trave, cveta kamilice ter semena navadnega komarčka. Kot se za strogo vzgojo davnih dni spodobi, nimajo pri tem nobene besede niti konzervansi niti umetna barvila.

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 2831

Sola metin čaj

Nekega dne se je pri nas oglasila babica in povprašala, če vemo, kako se dela okusen Metin čaj. »Ravno delamo na tem,« smo odgovorili. Dali smo ji ga za poizkusit in pokimala je v znak zadovoljstva ter dodala: »Dajem vam dovoljenje, da ta Metin čaj pijejo vnukinje in vnuki vseh starosti. Po okusu razberem, da ima 30 % manj sladkorja. Sedaj pa grem na tržnico,« je rekla, se usedla na svoj doma izdelan skiro na sončne celice ter nam pomahala v slovo. In še danes lahko uživate v Metinem čaju povsem po svoje – z ledom v kozarcu, prijetno pogretem v skodelici ali pa kar neposredno iz plastenke.

Sola Isošport

(Za boljšo izkušnjo priporočamo, da se med prebiranjem sledečega besedila razmigavaš.)
Če tečeš zato, da ujameš brezalkoholni izotonični napitek, ki vsebuje vse potrebne ogljikove hidrate, vitamine in minerale za regeneracijo telesa po športni aktivnosti, potem je najbolje, da zagrabiš Sola IsoŠport. Za vedno se ti bo vtisnil v metaforične brbončice z značilnim citrusnim okusom, za kar gre zahvala limoni, grenivki in mandarinam.
(Sedaj lahko prenehaš z rekreacijo.)
Za nagrado pa si lahko privoščiš 0,5-litrski Solo Isošport. Čestitke.

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe z noži!

Več