Sola

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo.

Sola Ice Tea breskev

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 14

Ena najbolj priljubljenih pijač, ki je osvežila in s tem osvojila še vsako dosedanjo generacijo. S svojim polnim okusom, ki bi ga prepoznali tudi v miže sredi noči, navdušuje vse, nagnjene k reševanju najrazličnejših izzivov. Sliši se logično, saj poleg negazirane izjemnosti vsebuje mešanico breskovega soka, naravni izvleček šipka in črnega čaja. Seveda pa v njem ni prostora za konzervanse in jamranje. Navdušuje v pločevinki ali plastenkah različnih velikosti. Odvisno od žeje.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Multi Sola

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 17

Prava izbira za vse multipraktike ali pa tiste, ki se osredotočate na eno samo stvar. Nekatere stvari namreč včasih zahtevajo več napora kot se zdi na prvi pogled. In ravno takrat je najbolje, da ti priskočijo na pomoč pomaranča, limona, ananas, belo grozdje, marakuja, marelica, banana, mango in guava. Ker pa je nekoliko praktično vse poimenovati s tako dolgim imenom, so se odločile, da si nadenejo ime »Multi Sola« in vzdevek jim prav pristoji.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Sola pomarančni sok 100%

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 16

Sok, ki poskrbi, da od tebe ne ostane le olupek. Če pri tem paziš, da si vsak dan privoščiš dovolj sadne osvežitve, svojemu imunskemu sistemu pa zvrhano dozo krepčilnega C-vitamina ter prisegaš na pristne okuse narave, potem je Sola pomaranča 100% tvoj sok zate. Privoščiš si ga lahko kjerkoli in kadarkoli. Lahko je tvoj zvesti navijač pri prekonočnem učenju, opoldanski malici ali pri fotofiniš izpitu šolskega leta.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Sola jabolčni sok 100%

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 15

Prvo jabolko bi bilo sila ponosno, ko bi vedelo, da bodo njegovi praprapraprapraprapravnuki združeno razveseljevali v tako dobrem Sola soku. Stisnjen je namreč iz najbolj slastnih jabolk za gašenje najhujše žeje in premagovanje izzivov vseh vrst. Kot nalašč je namreč za uspešen tek za busom, hitro učenje še hitrejše vožnje z monociklom ali improvizirano jodlanje pod tušem.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več