Perutnina Ptuj MŠ

Perutnina Ptuj prva v Sloveniji uveljavlja standard, ki način reje perutnine približuje nekdanjim kmečkim dvoriščem. Izdelki Natur Premium zagotavljajo najvišjo naravno kakovost in jamstvo, da so bili piščanci rejeni v dobrih življenjskih pogojih, kakršne predpisuje standard piščancem prijazne reje. Izdelki Natur Premium še enkrat več dokazujejo, da iz Perutnine Ptuj prihaja samo najboljše. Izberite izdelke Natur Premium in podprite piščancem prijazno rejo.

Natur Premium štajerski piščanec z bučnimi semeni cca. 1,6 kg

Štajerca imajo povsod radi. Prežet z okusno marinado in posut z bučnimi semeni je vedno glavni za mizo. Namig: Štajerski piščanec je skupaj s praženim krompirjem odlična izbira za kosilo ali večerjo.

V trgovino

Natur Premium mediteranski piščanec s soljo iz Piranskih solin cca. 1,6 kg

Mediteranc je za vse letne čase. Tudi na najbolj temačen dan v naš dom prikliče morje in sonce. Namig: Mediteranski piščanec se v pečici in na krožniku odlično počuti v družbi pečenega krompirja z rožmarinom.

V trgovino

Natur Premium piščančji fit filetini 300 g

Piščančji mini file, nežno začinjen s slastno »Fit« marinado. Odlična izbira za hiter in lahek obrok za jesenske in zimske dni.

V trgovino

Natur Premium piščančji file zrezek 500 g

Zrezki iz piščančjega fileja. Najboljša izbira za nizkokalorično prehrano - z visokim deležem beljakovin in nizko vsebnostjo maščob.

V trgovino

Natur Premium piščančji mini file 800 g

Za odlične jedi, kjer kraljuje sočen mini file. Pečen na žaru ali paniran, kot glavna jed ali del solate. Vedno slastno in lahko! Za zdrave pregrehe.

V trgovino

Natur Premium piščančja stegna brez kosti in kože 500 g

Piščančja stegna, izkoščena in brez kože. Najbolj sočen in mehak del piščanca. Odlična za pripravo zrezkov, naravnih ali ocvrtih, zvitkov in množice drugih jedi iz voka ali ponve.

V trgovino

Natur Premium piščančje peruti zgornji deli 500 g

Zgornji del piščančjih peruti imajo atraktiven izgled majhnih kračic. Odlične so hrustljavo pečene, z omakicami za pomakanje, odličen finger food.

V trgovino

Natur Premium piščanec razrezan za pohanje 1 kg

Izbrani kosi piščančjega mesa, kateri nikoli ne smejo manjkati pri izbiri za pripravo slastnega pohanega pišeka.

V trgovino