Persil

Čistoča in svežina vaših oblačil z izdelki Persil prideta še bolj do izraza. Jih uporabljate?

PERSIL 60WL REGULAR GEL

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0839

Tekoči detergent za perilo Persil s tehnologijo globinskega čiščenja vsebuje edinstveno kombinacijo aktivnih sestavin, ki delujejo proti trdovratnim madežem. Prodira globoko v vlakna in odstranjuje tudi najmanjše molekule madežev za popolne rezultate in svetlost vaših oblačil. Uživajte v (popolni) čistoči in dolgotrajni svežini Persil, ki jo obožujete.

PERSIL 85WL FBS

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0838

Pralni prašek Persil s tehnologijo globinskega čiščenja vsebuje edinstveno kombinacijo aktivnih sestavin, ki delujejo proti trdovratnim madežem. Prodira globoko v vlakna in odstranjuje tudi najmanjše molekule madežev za popoln rezultat perila. Uživajte v popolni čistoči oblačil, ki jo obdaja svežina Silana.

PERSIL CAPS 22WL REGULAR

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 841

Persil Discs 4 v 1 – prve kapsule detergenta na trgu s 4 zmogljivimi komorami, ki zagotavljajo 4 močne prednosti. Edinstvena encimska mešanica Persil deluje proti najbolj trdovratnim madežem in vam zagotavlja izjemen rezultat čiščenja. Hkrati pa zagotavlja svetlost, dolgotrajno svežino in nežno nego vaših tkanin – 4 močne lastnosti v 1 kapsuli za globinsko čiščenje

WEISSER RIESE 50WL BALI

Univerzalni gel za aromaterapijo Weisser Riese zagotavlja sijoče čisto perilo in dodatno razvaja vaše čute z edinstveno mešanico aromatičnih cvetnih esenc za čutno dišavo lotosa iz Balija in lilije.

Poiščite detergente Persil v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več