Persil

Ponudba je del projekta: Mali šef.

Čistoča in svežina vaših oblačil z izdelki Persil prideta še bolj do izraza. Jih uporabljate?

Poiščite izdelke Persil v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki27

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki24

PWD regular

Novi prašek Persil Deep Clean Universal ima močno formulo, ki prodre globoko v vlakna in odstrani tudi najbolj trdovratne madeže. Zdaj je izboljšan, da seže še globlje v pralni stroj in iz njega odstrani neprijetne vonjave. Kajti samo higienska svežina pralnega stroja zagotavlja temeljito čisto perilo.

Banner Mali sef 720x400px dobavitelji izdelki26

PWD sensitive

Novi prašek Persil Deep Clean Sensitive ima močno formulo, ki prodre globoko v vlakna in odstrani tudi najbolj trdovratne madeže. Zdaj je izboljšan, da seže še globlje v pralni stroj in iz njega odstrani neprijetne vonjave, hkrati pa je nežen do vaše kože. Kajti samo higienska svežina pralnega stroja zagotavlja temeljito čisto perilo.

GEL regular

Novi Persil Deep Clean Universal gel ima močno formulo, ki prodre globoko v vlakna in odstrani tudi najbolj trdovratne madeže. Zdaj je izboljšan, da prodre še globlje v pralni stroj in iz njega odstrani neprijetne vonjave. Kajti samo higienska svežina pralnega stroja zagotavlja temeljito čisto perilo.

GEL sensitive

Novi Persil Deep Clean Sensitive gel ima močno formulo, ki prodre globoko v vlakna in odstrani tudi najbolj trdovratne madeže. Zdaj je izboljšan, da prodre še globlje v pralni stroj in iz njega odstrani neprijetne vonjave, hkrati pa je nežen do vaše kože. Kajti samo higienska svežina pralnega stroja zagotavlja temeljito čisto perilo.