Persil in Somat

Čistoča in svežina vaših oblačil z izdelki Persil prideta še bolj do izraza. Vaša posoda pa bo z uporabo izdelkov za strojno pomivanje posode Somat sijala od čistoče.

Poiščite izdelke Persil in Somat v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 967

Banner PV dobavitelji izdelki 720x400px 2021 11 1848

Banner mali sef dobavitelji 720x400px51

Banner mali sef dobavitelji 720x400px52

 

 

PERSIL DISCS REGULAR BOX 22 PRANJ

Persil Discs 4 v 1 Regular – kapsule s 4 zmogljivimi lastnostmi. Edinstvena encimska mešanica Persil deluje proti najbolj trdovratnim madežem in vam zagotavlja izjemen rezultat čiščenja. Hkrati pa zagotavlja svetlost, dolgotrajno svežino in nežno nego vaših barvnih tkanin – 4 močne lastnosti v 1 kapsuli za globinsko čiščenje.

PERSIL GEL REGULAR - 60 PRANJ

Tekoči detergent za perilo Persil s tehnologijo globinskega čiščenja vsebuje edinstveno kombinacijo aktivnih sestavin, ki delujejo proti trdovratnim madežem. Prodira globoko v vlakna in odstranjuje tudi najmanjše molekule madežev za popolne rezultate in svetlost vaših oblačil. Uživajte v (popolni) čistoči in dolgotrajni svežini Persil, ki jo obožujete.

PERSIL PWD FRESH BY SILAN 52WL BAG - 3,38 KG

Pralni prašek Persil s tehnologijo globinskega čiščenja vsebuje edinstveno kombinacijo aktivnih sestavin, ki delujejo proti trdovratnim madežem. Prodira globoko v vlakna in odstranjuje tudi najmanjše molekule madežev za popoln rezultat perila. Uživajte v popolni čistoči oblačil, ki jo obdaja svežina Silana.

SOMAT EXCELLENCE - 65 TABLET

Tablete Somat Excellence 4v1 so hitro topljive kapsule za pranje posode, narejene iz praška in 3 edinstvenih trdnih komor z gelom v biorazgradljivi vodotopni foliji. 4 - kratna moč delovanja v eni tableti

SOMAT EXCELLENCE GEL GREASE 100 PRANJ

Večnamenski detergent za posodo združuje dve dopolnilni formuli, ki delujeta proti trdovratnim madežem in umazaniji! Gel za pomivalni stroj se hitro raztopi, tudi v nizkotemperaturnih ekoloških ciklih, tako da ne pušča ostankov - Za bleščeč čist sijaj po vsakem ciklu pomivanja.

Banner PV dobavitelji 720x400px 2021 12 964

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se