Paloma

Paloma toaletni papir, robčki in brisače so nepogrešljiv spremljevalec vsakega doma. Enostavno morate jih imeti.

Poiščite izdelke Paloma v spletni trgovini

V spletno trgovino

TOALETNI PAPIR

Toaletni papir Paloma deluxe Silk extract je 4 slojni papir, ki ga odlikuje izjemna mehkoba in izdatnost. Papir je Izdelan je iz 100% FSC certificiranih vlaken celuloze, za večjo mehkobo je obdelan s plastjo balsama iz naravnih uzvlečkov svile. Namenjen je tistim, ki iščejo popolnoma bel in neodišavljen toaletni papir. Izdelek je dermatološko testiran in pakiran po 10 rol.

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202235

Toaletni papir Paloma deluxe Shea Butter je 4 slojni papir, ki ga odlikuje izjemna mehkoba in izdatnost. Papir je Izdelan je iz 100% FSC certificiranih vlaken celuloze, za večjo mehkobo je obdelan s plastjo balsama iz naravnih uzvlečkov karitejevega masla. Izdelek je dermatološko testiran in pakiran po 10 rol.

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202236

ROBČKI PALOMA EXC. ART ,

V času prehlada ali alergij priporočamo kakovostne robčke Paloma Exclusive, kjer vam štiri izjemno mehke plasti papirja, izdelanega iz 100% celuloze, zagotavljajo popolno zanesljivost in vam prihranijo marsikatero nevšečnost oziroma neprijetno izkušnjo. Sedaj na voljo v novi preobleki Limited edition ART.

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202234

PAPIRNATE BRISAČE PALOMA PRO FOOD

»Papirnate brisače Paloma Pro Food so specialist za kuhinjo, saj so 100% varne v stiku s hrano. Odlikuje jih ultra vpojnost in ekstra moč. Laboratorijski test je pokazal, da že 1 list papirnate brisače Paloma Pro Food vpije do 21 gramov maščobe, kar znaša do 207 kcal. Za še več priročnosti ima papirnata brisača Paloma Pro Food izvlečno stročnico, ki omogoča, da brisačo uporabljate od znotraj navzven.«

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202231

PAPIRNATE BRISAČE PALOMA MAXI

»Posebej vpojne in močne papirnate brisače Paloma MAXI so vsestransko uporabne. Odlikuje jih veliko število lističev, zato so še posebej primerne za uporabo na vrtu, v garaži in takrat, ko se lotite generalnega prenavljanja in čiščenja vašega doma Papirnate brisače Paloma MAXI so prava izbira, ko želite kvaliteten izdelek za ugodno ceno.«

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202232

 

Obiščite program zvestobe Mini pustolovščine!

Več