Palmolive

Colgate, Palmolive trajnostni razvojVsak dan milijoni uporabnikov, kot ste vi, zaupajo njihovim izdelkom ter z njimi negujejo sebe in svoje bližnje. Colgate, Palmolive sta blagovni znamki kakovosti in tradicije, ki sta povezani z najmodernejšimi tehnologijami in se nenehno trudita zadovoljevati vsakodnevne potrebe zahtevnih strank.

1. Zobne kreme Colgate smile for good

9 pazljivo izbranih sestavin* za najboljšo vsakodnevno zaščito zob. Vse kar rabite in nič kar ne rabite! Vegan, ECO in FSC certifikati ter SLS free. Prva Colgate zobna krema, ki ima embalažo iz 100% reciklirnega materiala.

*Ta formula je odgovorno narejena, sestavine pa zagotavljajo optimalno vsakodnevno zaščito vaših zob. Verjamemo, da je to vse, kar potrebujete in nič, česar ne potrebujete.

2. Zobna ščetka Colgate Bamboo Charcoal

Ročaj ščetke je iz trajnostno gojenega bambusa, prevlečen z naravnim čebeljim voskom. Ščetine pa so prevlečene z ogljem in bambusovo soljo. 

Banner 720x720px 540px dobavitelji Palmolive

3. Palmolive izdelki

Palmolive Naturals vsebujejo vlažilno mleko in 100% naravne izvlečke. Njihova žametna formula pa pomaga negovati vašo kožo.

Palmolive Pure linija

Zdravje, enostavnost, okolje! Te besede opisujejo nove gele za prhanje iz linije Palmolive Pure. Izdelani so z omejenim številom skrbno izbranih sestavin, ki niso živalskega izvora ali testirani na živalih. Embalažo je mogoče reciklirati v celoti.

Banner 720x720px 540px dobavitelji Palmolive3

Preverite celotno ponudbo izdelkov v spletni trgovini Mercator.

V trgovino