Ornel

Od 16. 11. do 6. 12. 2023

Detergenti in mehčalci Ornel vsebujejo 100 % organsko olje ter so izdelani tako, da zadržijo svežino in vonj oblačil dlje časa. Oblačila so mehkejša, sušenje perila pa hitrejše. 

Poiščite izdelke Ornel v Mercator Spletni trgovini.

V spletno trgovino

ORNEL VIOLET

Mehčalec Ornel Violet zmehča vaša oblačila in perilo ter jim podari dolgotrajen vonj po svežini.

Prefinjena dišava Ornel Violet je sestavljena iz cvetov vijolic, jasmina, lilije in rožnega cveta z vonjem janeža, klinčkov in cimeta. Dopolnjuje ga vonj žametnega, gurmanskega zrna tonke, ki daje moč, vzdržljivost in obstojnost. Zapeljiv vonj prefinjene elegance.

ORNEL GOLDEN DREAM

Ornel Golden Dream vas s prvim vdihom osvoji z vonjem pomarančne, jasmina in nektarine. Da zlate sanje trajajo dlje, poskrbijo še aromatične esence mošusa, jantarja in sandalovine.

Perilo bo mehko in polno vonja, ki bo stimuliral vaše čute. Lažje ga boste likali, hitreje pa se bo tudi posušilo. 

ORNEL CALMING

Mehčalec Ornel Calming je čudovito močan, intenzivno čuten in neustavljivo privlačen. Za vas bo pravi, če želite biti obkroženi s pozitivnimi vibracijami in uživati v vonju dobrega razpoloženja, ki vas bo obdajal ves dan.

Ornel Calming privlači s svojim elegantnim cvetličnim vonjem šopka vrtnic, geranije in vijolice, obogaten z notami klinčka in vanilje.

Edinstvena formula mehčalca za perilo Ornel, daje dolgotrajno mehkobo vaših oblačil v kombinaciji z neustavljivimi vonjavami.