Ornel in Faks

Mehčalci Ornel vsebujejo 100 % organsko olje ter so izdelani tako, da zadržijo svežino in vonj oblačil dlje časa. Oblačila so mehkejša, sušenje perila pa hitrejše. S praškom Faks pa bo vaše perilo sveže, dišeče in čisto.

FAKS HELIZIM (Aquamarine, Superaktiv)

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 6

Novi Faks helizim Premium Formula je univerzalni detergent vrhunske kakovosti in je v skladu z najnovejšimi odkritji na področju pranja perila. Nova zgoščena formulacija z močjo multiencimov v sinergiji z drugimi sestavinami formulacije učinkovito odstranjuje različne vrste madežev, prodira globoko v vlakna in zagotavlja globoko čistočo perila. Posebej je učinkovit pri nizkih temperaturah pranja od 20 ° C ter zagotavlja briljantno čistočo in varčuje z energijo. Za sveža in dišeča oblačila, udobno nošenje, mehko in dišečo posteljnin in brisače - Fax Helizim Premium Formula.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

FAKS HELIZIM MICELLAR FORMULA

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 28

Ob 50. rojstnem dnevu Faks Helizim je bila razvita nova, inovativna formula pralnega sredstva za perilo, Faks Helizim Micellar formula. Zahvaljujoč micelarni tehnologiji micele prodirajo globoko v vlakna oblačila, odstranjujejo tudi najtrše madeže in zagotavljajo globoko čistočo perila tudi pri nižjih temperaturah pranja in privabljajo nečistoče kot magnet. Ta tehnologija je resnična inovacija pri pranju in negovanju, deluje globoko, nežno in brezhibno, zaradi česar so oblačila izjemno čista, mehka in negovana. Fax Helizim vsebuje dišavo Molecule No 1., dišavo, ki jo vsak doživi na poseben način, saj se lahko ponovno pojavi in vsakič, ko jo zavonjate vam diši drugače. V enem trenutku je to vonj lesa, v drugem cvetlic, vedno pa je topel in senzualen.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

ORNEL

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 8
Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 9

Mehčalci Ornel vsebujejo 100% organsko olje ter so izdelani tako, da zadržijo svežino in vonj oblačil dlje časa. Oblačila so mehkejša, sušenje perila pa hitrejše. Organska olja so koncentrirani rastlinski izvlečki, ki ohranijo naravni vonj oziroma ""esenco"" svojega vira. Njegove edinstvene aromatične spojine dajejo vsakemu eteričnemu olju značilno esenco. Organska eterična olja se pridobivajo iz rastlin, ki se gojijo brez pesticidov ali drugih umetnih dodatkov in so veganom prijazni. Ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov.

Calming

Ornel Calming privlači s svojim elegantnim cvetličnim vonjem šopka vrtnic, geranije in vijolice, obogaten z notami klinčka in vanilije. Močan, čuten in neustavljivo privlačen.

Violet

Prefinjena dišava Ornel Violet je sestavljena iz cvetov vijolic, jasmina, lilije in rožnega cveta z vonjem janeža, klinčkov in cimeta. Dopolnjuje ga vonj žametnega, gurmanskega zrna tonke, ki daje moč, vzržljivost in obstojnost. Zapeljiv vonj prefinjene elegance.

Golden Dream

Ornel Golden Dream vas s prvim vdihom osvoji z vonjem pomarančne, jasmina in nektarine. Da zlate sanje trajajo dlje poskrbijo še aromatične esence mošusa, jantarja in sandalovine.

Baby&Sensitive

Ornel Baby & Sensitive je namenjen nežni in občutljivi koži, dermatološko dokazano ne draži občutljive kože. Formulacija s prečiščeno vodo ne vsebuje barvil ali alergenih vonjav. Posebej blaga formula naredi otroška oblačila, brisače, posteljnino in igrače mehkejše in gladkejše. Skrbno izbrana dišeča nota brez alergenov je v skladu z mednarodnimi standardi in poskrbi za svež, lahkotnen in nežen praškasti vonj. Spodbuja hitrejše sušenje oblačil in olajša likanje oblačil.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več