Ornel in Faks

Detergenti in mehčalci Ornel vsebujejo 100 % organsko olje ter so izdelani tako, da zadržijo svežino in vonj oblačil dlje časa. Oblačila so mehkejša, sušenje perila pa hitrejše. S praškom Faks pa bo vaše perilo sveže, dišeče in čisto.

ORNEL

Banner mali sef dobavitelji 720x400px43

Banner mali sef dobavitelji 720x400px46

Banner mali sef dobavitelji 720x400px47

Banner mali sef dobavitelji 720x400px48

MEHČALCI ORNEL

Mehčalci Ornel združujejo znanje in prizadevanje, da vašemu perilu zagotovi edinstveno mehkobo in dolgotrajen vonj. Dišeče variante so bile skrbno izbrane, da zadovoljijo tudi najzahtevnejše okuse potrošnikov.

ORNEL SHU SHU mehčalec za perilo

Mehčalec za perilo Ornel Shu Shu zmehča vaša oblačila, brisače in posteljnino ter tako zagotovi popolno zaščito tkanin. Ob nošenju naših priljubljenih oblačil Ornel Shu Shu z vsakim gibom telesa sprošča lahkotno citrusno-sladko cvetno kompozicijo, ki perilu zagotavlja neustavljivo razkošje. Bogat in prefinjen vonj bo vašim oblačilom omogočil, da čudovito dišijo še dolgo po pranju. Vstopite v svet razkošja z Ornelom Shu Shu in uživajte v razkošju vsakega trenutka. Izrazite svojo osebnost in uživajte v vseh svojih čutih na Ornelov način.

ORNEL CALMING DETERGENT

Ornel Calming detergent je prava dišeča osvežitev za vaše perilo. Priljubljena dišava mehčalca Ornel Calming v detergentu daje oblačilom dolgotrajen občutek svežine. Detergent vsebuje cvetlični vonj razkošnega šopka vrtnic, geranije in vijolic, obogatenega s pikantnimi notami nageljnove žbice in vanilije, osnova te dišave pa so jantar, mošus in eksotični toni pačulija. Ornel detergent je namenjen pranju perila pri temperaturah 20 - 95 °C. Učinkovito odstranjuje različne vrste madežev in zagotavlja briljantno dišečo čistost.

ORNEL CALMING tekoči detergent

Ornel Calming tekoči detergent je namenjen za strojno in ročno pranje barvanega perila iz bombaža, sintetike in mešanic bombaža in sintetike pri 20 - 95 °C. Učinkovito odstranjuje različne vrste madežev in zagotavlja briljantno dišečo čistost. Vsebuje posebne sestavine za povrnitev barve perila. Tekoči detergent Ornel ima posebno dišečo sestavo balzama Ornel Calming, ki poleg brezhibne nege perilu zagotavlja močan in dolgotrajen vonj po Ornel dišavi.

ORNEL GOLDEN DREAM DETERGENT

Edinstvene note mehčalca Ornel Golden Dream so vtkane v nov detergent Ornel. Detergent, ki s svojim vonjem zajame vsa čutila, poskrbi za brezhibno čistočo perila in odstrani še tako močno umazanijo. Vonj tega detergenta naredi pranje posebno doživetje, saj očara z omamnimi notami pomarančnega cveta in jasmina, sočnega soka nektarine z dodanimi dragocenimi dišečimi esencami mošusa, jantarja in sandalovine. Ornel detergent je namenjen pranju perila pri temperaturah 20 - 95 °C. Učinkovito odstranjuje različne vrste madežev in zagotavlja briljantno dišečo čistost.

ORNEL GOLDEN DREAM tekoči detergent

Bogastvo dišečih not v novem tekočem detergentu Ornel Golden Dream poleg tega, da perilu daje dolgotrajno dišavo najljubšega mehčalca Ornel Golden Dream, zagotavlja tudi brezhibno čistočo. Tekoči detergent je namenjen za strojno in ročno pranje barvanega perila iz bombaža, sintetike in mešanic bombaža in sintetike pri 20 - 95 °C. Učinkovito odstranjuje različne vrste madežev in zagotavlja briljantno dišečo čistočo. Vsebuje posebne sestavine za povrnitev barve perila.

FAKS HELIZIM

Banner mali sef dobavitelji 720x400px45

 

FAKS HELIZIM

Faks helizim je vrhunski univerzalni detergent, ki je bil inovativen v skladu z najnovejšimi znanji na področju perila. Nova kompaktna formula z močjo več encimov v sinergiji z drugimi sestavinami formulacije učinkovito odstrani različne vrste madežev, prodre globoko v vlakna in zagotovi globoko čistočo perila. Še posebej učinkovit je pri nizkih temperaturah pranja, tudi pri 20 ° C, zagotavlja briljantno čistočo in prihrani energijo.

FAKS HELIZIM SHU SHU pralni prašek in gel za pranje perila

To je je UNIVERZALNI DETERGENT ZA PRANJE na temp. 20-95º C (razen volne in svile).

Faks helizim Shu Shu zagotavlja najvišjo stopnjo čistoče in nege perila ter je izjemno učinkovit pri odstranjevanju različnih vrst madežev, še posebej pri nizkih temperaturah pranja.

Vsebuje milo veganskega in naravnega izvora, ki ima prodorno čistilno moč, ščiti vlakna in barve tkanin. Faks helizim Shu Shu vas bo očaral s svojo dišavo, saj je odišavljen z rahlo citrusno sladko cvetlično dišavno kompozicijo po notah parfuma vplivnice in pevke Maje Šuput.

FAKS HELIZIM SHU SHU KAPSULE za pranje perila

Faks helizim Shu Shu kapsule za pranje belega in barvanega perila pri temp. 20-95º C s povečano močjo pranja odstranijo madeže globoko v vlaknih. Učinkovite so tudi pri nizkih temperaturah in varčujejo z energijo. Nova formula je obogatena s posebnimi dodatki, ki zagotavljajo popolno zaščito barve in negujejo vlakna oblačil, tako da bodo oblačila dolgo ostala kot nova. Dišava kapsul Shu Shu Faks helizim je nastala po notah parfuma Shu Shu, ki jih je izbrala vplivnica, pevka in voditeljica Maja Šuput.

Poiščite izdelke Ornel in Faks v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se