Nestle

NESCAFÉ je priljubljena znamka kave v svetu, v kateri uživajo tako posamezniki kot družine v več kot 180 državah na svetu. S 75 in več let dolgimi izkušnjami v izbiri, praženju in ustvarjanju vrhunske kave ne preseneča podatek, da se vsake sekunde popije več kot 5.500 skodelic NESCAFÉ kave

Nescafé Gold in Nescafé Gold crema

Nescafé Gold je kava pridobljena iz kakovostnih zrn Arabike in Robuste. Nežnega okusa in zapeljive arome. Nescafé Gold crema pa je neustavljivo kremasta. Kava pridobljena iz mešanice Arabike in Robuste. Za prefinjen okus.

V trgovino

Cappuccino regular ali z manj sladkorja 2+1

Cappuccino regular 2+1 je kombinacija bogate Arabike iz visokogorja in Robuste močnega okusa, ki ju zaokroži okusno mleko z žametno peno in ustvari izjemno doživetje okušanja kave. Cappuccino z manj sladkorja 2+1 pa je prav tako kombinacija bogate Arabike iz visokogorja in Robuste močnega okusa, ki ju zaokroži okusno mleko z žametno peno, le da je z manj sladkorja ter ustvari izjemno doživetje okušanja kave.

V trgovino

Dolce Gusto

Naredite vsak dan manj vsakdanji. Odkrijte Nescafé Dolce Gusto svet, ki vas bo popeljal skozi izjemno paleto različic espress, belih kav in ostalih specialitet.

V trgovino

Claasic Mild ali Strong

Claasic Mild je intenzivna kava, 100 % Robusta, bogate arome, namenjena vsem tistim, ki imajo raje blažji okus kave. Classic Strong pa je kava intenzivne arome, 100 % Robusta in polnega okusa, popolna izbira za vse, ki obožujejo intenzivnejši okus kave.

V trgovino