Nescafé

Nescafé kava za pravi kavni užitek. Enostavno zaljubili se boste vanjo.

Poiščite izdelke NESCAFÉ v spletni trgovini

Več

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 286

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 287

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 288

Banner Smeg Dobavitelji Izdelki 720x400px 2021 10 289

 

NESCAFÉ Dolce Gusto Cappuccino

Odkrijte italijansko ikono - NESCAFÉ Dolce Gusto Cappuccino. Bogate in izrazite arome intenzivnega espressa se

Naši nadarjeni ustvarjalci kave so ustvarili popoln recept za NESCAFÉ Dolce Gusto Cappuccino v dveh kapsulah: ena kapsula za espresso, narejen v italijanskem stilu s temnim praženjem 100% kave Arabica iz Južne Amerike ter ena kapsula za polno mleko s kančkom sladkorja.

Pripravite si kavo vrhunske kakovosti z obilno in žametno kremo, ki jo zagotavljajo naši visokotlačni kavni aparati (do 15 barov). Naše neprodušno zaprte kapsule ohranjajo svežino kave, tako da lahko vsakič uživate v njenem bogato aromatičnem okusu.

NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait

Odkrijte NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait, uravnoteženo kombinacijo intenzivnega okusa in nežnega mleka v eni sami kapsuli. Najbolje jo postrežemo v veliki skodelici (180 ml).

Naši nadarjeni ustvarjalci kave so povezali izrazit okus kave Robusta in nežno kremasto mleko ter tako ustvarili harmonično in uravnoteženo skodelico kave s karamelnimi notami, podtoni praženih žitaric in zaokroženo teksturo.

Pripravite si kavo vrhunske kakovosti z obilno in žametno kremo, ki jo zagotavljajo naši visokotlačni kavni aparati (do 15 barov). Naše neprodušno zaprte kapsule ohranjajo svežino kave, tako da lahko vsakič uživate v njenem bogato aromatičnem okusu.

NESCAFÉ Classic

Uživajte v razkošnem in drznem kavnem okusu NESCAFÉ Classic.

NESCAFÉ Classic je topna kava, pripravljena z ekstrakcijo in ekspertnim praženjem izbranih kavnih zrn Robusta. Naj razkošen in drzen kavni okus NESCAFÉ® Classic predbudi vaš dan s popolnimi jutranjimi trenutki.
Izdelek v kovinski škatli zadostuje za 100 skodelic aromatične kave NESCAFÉ.

NESCAFE Gold Cappuccin

Ko iščete nekaj posebnega, posežite po NESCAFE Gold Cappuccinu z bogatim okusom kave in peno, ki se ji ni mogoče upreti. Ob kremastem NESCAFE Cappucinu se boste počutili kot v kavarni. Narejen iz skrbno izbranih zrn kave Arabica in kave Robusta, vsaka vrečka vsebuje mešanico mleka in NESCAFE kave. Lahka in mamljiva poslastica v vsakem trenutku, ko ste sami ali pa s prijatelji. In če se vam mudi? Ni problema, vrečko preprosto spravite v svojo torbo in uživajte v svojem NESCAFE Gold Cappuccinu kjerkoli, v katerem koli trenutku.

NESCAFÉ GOLD Cappuccino Unsweetened Taste

Za vse tiste, ki si želijo manj sladek okus…. NESCAFÉ GOLD Cappuccino Unsweetened Taste, za vse tiste, ki imajo radi manj sladko in enako okusno kavo kot iz kavarne. Uživajte v profesionalno pripravljenem cappuccinu, narejenem iz mešanice praženih zrn kave in svežega mleka. Je enostaven in vedno dostopen, preprosto dodajte vročo vodo, premešajte in uživajte. Ko je pripravljen, ima vsak NESCAFÉ GOLD Cappuccino Unsweetened Taste okusno žametno peno, za vrhunsko doživetje, kot v kavarni. Ne glede na to, ali gre za prvo jutranjo kavo ali popoldanski oddih, uživajte ob tej klasični kavi.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Café au Lait

Obiščite stran aktualnega programa zvestobe Vitapur. 

Več