Milka

Od 2. 11. do 15. 11. 2023

Nežne Milka čokolade obstajajo v mnogih mamljivih okusih. Ne glede na to ali imaš rad kremaste, hrustljave ali oreščkaste kombinacije, ima Milka zagotovo čokolado po tvojem okusu! Idealne so za sladkanje ob koncu dneva ali za deljenje z bližnjimi – Milka čokolade ne samo da se topijo v ustih, ampak topijo tudi srca vseh, ki jih poskusijo.

Poiščite izdelke Milka v spletni trgovini.

V Mercator Spletno trgovino

KATERI JE TVOJ NAJLJUBŠI OKUS MILKE?

Vemo, kako težko se je odločiti samo za enega, a zagotovo je tisti, ki ti je vedno ljubši od drugih in v katerem vedno za drobtinico (čokolade seveda) več uživaš kot v vseh drugih.
Morda je to eden klasičnih okusov tvojega otroštva, kot sta noisette ali lešnik, ali pa gre za "ljubezen na prvi grižljaj" s katerim izmed naših novejših okusov.

V vsakem primeru, ne glede na to, za kateri okus Milka se odločiš, ne moreš zgrešiti!

Ne moremo pa dovoliti, da vse ostane samo na premišljevanju, zato smo v vsak predal darilne škatle Milka dali sladko presenečenje, ki ti pomaga spomniti se različnih okusov Milka in se odločiti, kateri ti je najbolj všeč.
Skupaj z vsemi ljubitelji čokolade Milka želimo najti odgovor na vprašanje: Kateri okus Milka je v Sloveniji najljubši? Zraven pa podelimo še odlične nagrade.

Za sodelovanje v nagradni igri moraš kupiti čokolado Milka, obiskati spletno stran www.najljubsimilkaokus.si in glasovati za svoj najljubši okus Milka!

Nagrajence čakajo vredne nagrade:

  • 3 nepozabna eksotična potovanja,
  • 10 kuhinjskih robotov in
  • 50 sladkih paketov Milka.

Upamo, da smo te navdihnili, da pokusiš tudi katere nove okuse Milka, saj se med njimi mogoče skriva tvoja nova najljubša čokolada!

Sladki pozdrav,
Tvoj ekipa Milka. 💜

 

MILKA mlečna čokolada (100 g)

Kremna mlečna čokolada z alpskim mlekom.

MILKA Noisette (100 g)

Neustavljivo kremna mlečna čokolada z alpskim mlekom in lešnikovo pasto.

MILKA s celimi lešniki (100 g)

Celi lešniki, obliti z najnežnejšo mlečno čokolado z alpskim mlekom.

MILKA z lomljenimi lešniki (100 g)

Kremna mlečna čokolada z alpskim mlekom in hrustljavimi koščki lešnikov.