Milka

Ponudba je del projekta: Pravljična vasica.

»Uživajte v božičnem času z Milka proizvodi«

Milka mlečna čokolada iz alpskega mleka je najnežnejša čokolada v vsakem smislu, od načina, kako se topi v ustih, do načina, kako topi srca vseh, ki jo pokusijo.

Nežne Milka čokolade obstajajo v mnogih mamljivih okusih. Ne glede na to ali imaš rad kremaste, hrustlljave ali oreščkaste kombinacije, ima Milka zagotovo čokolado po tvojem okusu!

Idealne za sladkanje ob koncu dneva ali za deljenje z bližnjimi – naše čokolade ne samo da se topijo v ustih, ampak topijo tudi srca vseh, ki jih probajo.

Poiščite čokolade Milka v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Milka predstavlja svojo najbolj nežno čokolado do sedaj

Nova receptura prinaša še bolj čokoladni okus in bolj kremasto teksturo.

Ena najbolj znanih svetovnih blagovnih znamk čokolade Milka, to jesen premika meje in svojim potrošnikom ponosno predstavlja izboljšano recepturo, osvežen dizajn embalaže in nov videz svojih nežnih čokoladnih kock. Od prve čokolade, izdelane davnega leta 1901, pa vse do današnjih dni ostaja znamka zvesta svojemu poslanstvu uporabe kakovostnih sestavin, širjenju nežnosti in hkrati tudi posluhu za potrebe in želje svojih potrošnikov. Prav v skladu s temi idejami je nastala nova, najnežnejša Milka do sedaj, ki je že na voljo potrošnikom v Sloveniji.

Banner Vitapur dobavitelji 720x400px 2022 09 228

Z višjim deležem kakava in kakavovega masla prinaša nova receptura slavne čokolade še bolj kremasto teksturo in bolj čokoladen okus za intenzivnejše uživanje v priljubljeni poslastici. Poleg tega so prepoznavne kocke čokolade Milka sedaj bolj zaobljene, kar dokazano izboljšuje izkušnjo uživanja izdelka in prispeva k še intenzivnejšemu prijetnemu občutku topljenja čokolade v ustih.

Banner Vitapur dobavitelji 720x400px 2022 09 2212

Milka to jesen prinaša še več lepih presenečenj. Lila, znamenita vijolična krava, ki je simbol blagovne znamke, se v modernejši različici tokrat poleg embalaže prvič pojavlja tudi na čokoladni kocki tablice čokolade. K osveženemu dizajnu je prispevalo tudi poudarjanje logotipa »Cocoa Life«, ki odraža program trajnostne pridelave kakava in je dobil zasluženo mesto na sprednji strani embalaže.

»Vse od začetkov, pred več kot 120 leti, je širjenje nežnosti v središču blagovne znamke Milka. Vemo, da je okus tisti, ki med ljubitelji čokolade odloča o izboru, in ko veste, da je vaš izdelek priljubljen med potrošniki, postanejo vsi ti atributi glavno gonilo poslovanja in vas motivirajo, da postanete boljši,« je povedala Una Lučić, vodja blagovne znamke Milka za trg Vzhodnega Jadrana pri Mondelēz International, in dodala: »Pomembnost teh novosti potrjuje tudi dejstvo, da gre za največje spremembe blagovne znamke Milka v zadnjih 25 letih. Navdušeni smo, da je končno napočil čas, da ljubiteljem čokolade Milka predstavimo izboljšano recepturo, na kateri smo dolgo in trdo delali. Zato se toliko bolj veselimo vsega, kar prinaša to novo, za nas pomembno poglavje.«

Poleg številnih novosti, ki jih predstavlja blagovna znamka Milka, so stvari, ki ostanejo vedno iste in se ne spreminjajo – uporaba skrbno izbranih in kakovostnih sestavin ter zavezanost načelom trajnostnega poslovanja. Skrb za skupnost in okolje je namreč ena od prioritet blagovne znamke, ki za proizvodnjo svojih čokolad uporablja kakav iz programa trajnostne pridelave kakava »Cocoa Life«, ki ga izvaja Mondelēz International, ter sedaj že dobro poznano 100 % alpsko mleko, ki ga pridelujejo majhne družinske kmetije v osrčju Alp.

Uživajte v okusu še bolj kremne, čokoladne in nežne čokolade Milka, ki jo sedaj lahko najdete na policah trgovin po vsej naši regiji!

Spoznajte nekatere izmed najbolj znanih Milka čokolad

Mlečna čokolada Milka, 100 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px30

Čokolada s celimi lešniki Milka, 100 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px31

Čokolada z arašidi in karamelo Milka, 276 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px32

Čokolada Oreo Milka, 92 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px33

Čokolada Oreo Milka, 100 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px35

Čokolada Creme&Biscuit Milka, 100 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px34

Čokolada Bubbly White Milka, 95 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px36

Čokolada noisette Milka, 100 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px37

Čokolada Triple Caramel, Milka, 90 g

Banner mali sef dobavitelji 720x400px38

Obiščite Pravljično vasico 2!

Več