Mercator podpira akcijo Deželak Junak!

Le kdo ne pozna junaka Deželaka. Tudi letos bo stekla dobrodelna akcija, zbiranja sredstva za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin. Tako se bo konec maja, »Junak Deželak« z ekipo zopet odpravil na pot.

Dobrodelna akcija obeležuje že 10. obletnico, zato so med drugim, letos prvič izdali tudi pravljico Deželak Junak, ki je na voljo ekskluzivno v Mercatorju!

V pravljici »Deželak junak« srečamo štiri prijatelje, Denisa, Jano, Laro in Miho, ki odkrivajo moč prijateljstva, sočutja in solidarnosti. Miha, kot junak pravljice, se odloči, da bo poiskal odgovore na (težka) vprašanja, s katerimi se sooča. Med svojo potjo opazuje naravo in se uči iz njenih vzorcev, spoznava moč skupnosti med živalmi in čudesa medsebojne pomoči. S svojim spoznanjem, da je odgovor na njegova vprašanja že v njem samem, se vrne k prijateljem in skupaj odkrijejo moč spremembe.

Pravljica nas uči, da smo skupaj močnejši, da lahko premagujemo ovire in spreminjamo svet. S solidarnostjo, sočutjem in medsebojno podporo lahko vsakdo postane junak in (so)ustvarjalec boljšega sveta.

Dobrodelni akciji smo se priključili tudi v Mercatorju, kjer bomo celoten izkupiček od prodaje pravljice Deželak Junak namenili za počitnice otrok.

Pravljica je na voljo samo v Mercatorju, in sicer v vseh supermarketih, hipermarketih in izbranih market poslovalnicahv spletni trgovini Mercator Online ter v spletni prodaji Radia 1.

Pravljica bo na naših policah po večini na voljo od ponedeljka, 27. 5. 2024, dalje - po ceni 24,99 €.

Banner DezelakJunak 1140x600px

Poiščite pravljico Deželak Junak v spletni trgovini Mercator Online. 

V spletno trgovino