Manner
Od 2. 11. do 15. 11. 2023
Podjetje Josef Manner & Comp AG je specializirano za vaflje, dražeje in penaste bonbone in je redek primer uspešnega avstrijskega podjetja, ki je od njegove ustanovitve še vedno v veliki meri v družinski lasti. Priljubljeni slaščičarski izdelki se izvažajo v več kot 50 evropskih in neevropskih držav.
Poiščite izdelke Mannner v spletni trgovini.
V Mercator Spletno trgovinoMANNER JEDILNA ČOKOLADA (200 g)
Ali ste vedeli, da je izvirna receptura za pripravo jedilne čokolade Manner vsebovala 30-odstotni delež kakava? Z namenom, da bi vam postregli s še polnejšim in izrazitejšim okusom po kakavu, so nato v podjetju delež slednjega v recepturi povečali na 40 %.
Po hiši Manner že od leta 1890 glasno odmeva geslo ustanovitelja podjetja, Josefa Mannerja: "Čokolada po ugodni ceni za vse!"
Čokolado "za vsak žep" in za vsako priložnost proizvajajo že več kot stoletje. Čokolada za sladkanje in najrazličnejše vrste jedilne čokolade Manner so skozi desetletja sooblikovale kulturo sladkih užitkov ter kuhanja in peke preko družbenih meja.
Čokolade Manner odlikuje predvsem značilen, blago grenak okus, ustvarjen s skrbnim praženjem kakavovih zrn v pražarni hiše Manner.
MANNER KUVERTURE
Celoten postopek priprave čokolade – od obdelave fermentiranih kakavovih zrn vse do končnega izdelka – poteka v proizvodnji podjetja Manner. Tako lahko skrbno preverjajo lastnosti kuverture in poskrbijo za najučinkovitejši izdelek.
Kuverture so na voljo v obliki tablice (200 g), ustrezno zavite v zaprto embalažo, primerno za recikliranje.
KUVERTURA S TEMNO ČOKOLADO (200 g)
Ali ste vedeli, da kuvertura s temno čokolado vsebuje vsaj 52 % kakava? Tako lahko Manner pravim ljubiteljem in ljubiteljicam kakava postreže z najpristnejšimi kakavovimi užitki.
Kuverturo s temno čokolado Manner odlikuje značilen, velik delež kakava.
KUVERTURA Z MLEČNO ČOKOLADO (200 g)
Ali ste vedeli, da je bil recept za mlečno čokolado izumljen v Dresdnu v Nemčiji, in sicer daljnega leta 1839? Da si lahko čokolada resnično prisluži pridevnik "mlečna", mora vsebovati vsaj 25-odstotni delež kakava in 14-odstotni delež mleka.
Kuvertura z mlečno čokolado Manner predstavlja izvrsten dodatek k številnim slaščicam: od Sacherjeve torte do čokoladne pene (mousse au chocolat).
KUVERTURA Z BELO ČOKOLADO (200 g)
Kuverturo z belo čokolado Manner odlikuje izrazit okus po kakavu, ki ga daje kakavovo maslo, proizvedeno v prostorih podjetja Manner, kjer bdijo nad celotnim postopkom priprave čokolade.