Malt

Laško Malt je gaziran osvežilni napitek, pripravljen na osnovi sadnega sladnega ekstrakta. Primeren je za vse, ki jim je okus po pivu in ječmenovem sladu blizu, a ne uživajo alkoholnih pijač.

Poiščite izdelke Malt v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 1710

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 1711

Laško Malt dark limona šipek

"V Laškem smo tradicijo in ljubezen do pivovarstva izpopolnili v najvišjo umetnost, da smo lahko ustvarili nekaj, kar sploh ni pivo.Laško Malt je vladar med brezalkoholnimi pijačami. Je 100% naravna brezalkoholna osvežitev iz pivovarskega ječmena s svežino sadne note. Darko je temni Malt z okusom limone in šipka."

Laško Malt limona

Osvežilna brezalkoholna pijača iz slada z okusom limone. Laško Malt limona je pridni brat družine Laško – vedno trezen in nikoli osladen. Je gaziran osvežilni napitek brez alkohola, pripravljen na osnovi ječmenovega slada in je 100% naraven – po vsebini in po svojem značaju. V iskanju idealne osvežitve smo okusu ananasa odvzeli sladkor in mu dodali več sadja, za res polno Malt izkušnjo. 

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 179

Laško Malt ananas

Osvežilna brezalkoholna pijača iz slada z okusom ananasa. Laško Malt ananas je pridni brat družine Laško – vedno trezen in nikoli osladen. Je gaziran osvežilni napitek brez alkohola, pripravljen na osnovi ječmenovega slada in je 100% naraven – po vsebini in po svojem značaju. V iskanju idealne osvežitve smo okusu ananasa odvzeli sladkor in mu dodali več sadja, za res polno Malt izkušnjo. 

Obiščite Pravljično vasico 2!

Več