Maggi

Izdelki MAGGI pomagajo izvabiti najboljše v vsakem obroku. Hitra in preprosta rešitev – kot so jušne kocke, instant juhe, začimbe in omake – za pomoč pri kuhanju in za dodajanje okusa. Blagovna znamka Maggi vam pomaga do hranljivega in okusnega obroka.

JUHE MAGGI

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 16
Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 18

Kot začetek vsakega družinskega kosila Juhe MAGGI predstavljajo pomemben del vsakodnevne prehrane. Njihove glavne prednosti so hitra in enostavna priprava in zagotovljen uspeh. Družba Nestlé potrošnikom ponuja široko izbiro juh v vrečkah, ki jih delimo na bistre juhe, juhe s cmoki in kremne juhe. Zaradi dolgoletnega zaupanja naših potrošnikov so kakovost izdelka, tradicija, novosti in obnove v tej kategoriji.

Juhe Maggi so na voljo v skrbno določenih odmerkih od 39 g do 87 g.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

MAGGI FIXI

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 17

Maggi ideja za..." vam daje odgovor na vprašanje, ki si ga zastavljate vsak dan "Kaj naj kuham danes?" in pomaga pri tem, da enostavno in hitro pripravite kompleten obrok za vso družino. S pomočjo izdelka "Maggi ideja za..." je uspešna priprava jedi zajamčena. Specifična kombinacija začimb bo obogatila jed in ji dala posebno noto okusa. Na voljo vam dajemo kombinacijo dobro znanih sestavin, ki jih poznate in jih imate radi, ponujamo raznovrstnost v receptih in jamčimo kakovost gotove kuhane jedi.

 Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več