Maestro

Že desetletja so izdelki Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč, tisto nekaj, kar daje jedem pravi okus ter v kuhinji pričara prijeten vonj po pravem gastronomskem užitku. Z začimbami in začimbnimi mešanicami Maestro bodo tudi pod vašimi rokami nastajale kuharske mojstrovine.

Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno10
Mleti črni poper.
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno23
Grobo mleti česen.
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno22
Sladka paprika jedi obarva rdeče.
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno14
Začimba kraljev.
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno11
Mešanica začimb za čevapčiče.

Maestro poper

Kraljevska začimba z neomejenimi možnostmi uporabe.

Z aromo in ostrino popestri skoraj vsako slano jed. Odlično se dopolnjuje s česnom, čebulo in vsemi dišavnicami. S črnim poprom začinimo močnejše jedi (rdeče meso, temne omake), v lažje jedi pa dajemo milejši, beli poper. Mleti poper dodajamo jedem na koncu, cela zrna pa na začetku kuhanja.

Maestro grobo mleti česen

Začimba, do katere je le redko kdo brezbrižen.

Česen ali obožujemo ali pa ga ne uporabljamo. Z močnim okusom obogati vsako slano jed. Mleti česen ohranja vse lastnosti svežih strokov, prav tako raznovrstna je tudi njegova uporaba. Lahko ga raztopimo v olju, s katerim premažemo meso za pečenje na žaru. Pol žličke suhega česna nadomesti en strok svežega.

Maestro rdeča sladka paprika

Začimba in vrtnina, ki jedi obarva rdeče in obogati z aromo.

S svojo aromo obogati številne mesne jedi, jedi iz suhega fižola in kislega zelja. Jedem daje značilno aromo, barvo in gostoto. Nepogrešljiva je v pasulju, paprikašu ter navadnem in segedinskem golažu. Sladke paprike ne dodajamo na vročo maščobo, ker potemni in zagreni.

Meastro lovor

Simbol zmage in začimba kraljev.

Sodi v fižolove, krompirjeve in gobove juhe, ričet, joto in druge močne enolončnice. Z lovorjem začinjamo mesne in ribje marinade, golaž, ragu in paprikaš, meso divjačine in ovčetine ter žolco. Dodajamo ga na začetku kuhanja. Navadno zadošča en list, ki ga odstranimo, ko je jed pripravljena. Pri uporabi moramo paziti, da ga ne dodamo preveč, saj lahko okus jedi postane hitro trpek in grenak.

Maestro čevap

Mešanica začimb za čevapčiče.

Je mešanica naravnih začimb in jedilne soli, s katero lahko začinimo mesno maso za čevapčiče, pleskavice in ostale vrste mesa za pečenje.

Mešanica vsebuje začimbe v preverjeni kombinaciji za pripravo specialitet iz mletega mesa. V želji po pripravi najboljših čevapčičev ali pleskavic navadno sežemo po najboljših kosih mesa, da rezultat ne izostane ga začinimo z idealno kombinacijo začimb.  Tako to dela pravi Čevap Maestro.

Oglej si izdelke v spletni trgovini.

Spletni nakup