Maestro

Že desetletja so izdelki Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč, tisto nekaj, kar daje jedem pravi okus ter v kuhinji pričara prijeten vonj po pravem gastronomskem užitku. Z začimbami in začimbnimi mešanicami Maestro bodo tudi pod vašimi rokami nastajale kuharske mojstrovine.

Poiščite začimbe Maestro v spletni trgovini.

Več
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202037
Česen
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202032
Cimet
Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202033
Klinčki

Maestro poper

Kraljevska začimba z neomejenimi možnostmi uporabe.

Z aromo in ostrino popestri skoraj vsako slano jed. Odlično se dopolnjuje s česnom, čebulo in vsemi dišavnicami. S črnim poprom začinimo močnejše jedi (rdeče meso, temne omake), v lažje jedi pa dajemo milejši, beli poper. Mleti poper dodajamo jedem na koncu, cela zrna pa na začetku kuhanja.

Banner MZ novo leto dobavitelji 720x400px 202035

Maestro grobo mleti česen

Začimba, do katere je le redko kdo brezbrižen.

Česen ali obožujemo ali pa ga ne uporabljamo. Z močnim okusom obogati vsako slano jed. Mleti česen ohranja vse lastnosti svežih strokov, prav tako raznovrstna je tudi njegova uporaba. Lahko ga raztopimo v olju, s katerim premažemo meso za pečenje na žaru. Pol žličke suhega česna nadomesti en strok svežega.

Meastro klinčki

Pikantna in sladka začimba, ki ji pravimo tudi nageljnove žbice.

S svojim okusom in vonjem se v sladkih jedeh dobro kombinirajo s cimetom, janežem, ingverjem, kardamomom in limonino lupino, vendar jih uporabljamo v manjših količinah. Klinčke uporabljamo za pripravo nekaterih keksov, medenjakov, sadnih kolačev, kompotov, kuhanega vina in vloženega sadja. Začinimo lahko tudi slane jedi, kot so svinjska pečenka, divjačina, nekatere klobase in salame ter temne mesne omake. Dodamo jih na začetku priprave.

Maestro cimet

Edinstven in aromatičen okus.

Začimba, ki navduši z edinstveno aromo, medtem ko jedem daje sladek in aromatičen okus. Uporabljamo ga za pripravo kompotov, kuhanega vina, jabolčnega zavitka ter drugih sladic z jabolki in bananami, za narastke in riža in pšeničnega zdroba ter sladke jedi iz skute in sadne solate. Odlično pa se poda k tudi k jedem internacionalne kuhinje, kot je indijska kuhinja.

Z nakupom teh izdelkov sodelujte v nagradni igri Znamke zbiraj in nagrado pod premazom aktiviraj! 

Več

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se